Ota yhteyttä Hätälän palvelevaan ja asiantuntevaan henkilökuntaan! Hätälän henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hatala.fi

Anne Heikkala
Työnjohtaja, eineskeittiö, siivuttamo
+358 44 5626 021
+358 8 5626 000

Juho Heiskanen
Työnjohtaja, konefileeraus
+358 44 5626 010
+358 8 5626 000

Sari Heiskanen
Tuotannon suunnittelija
+358 44 5626 006
+358 8 5626 000

Aki Joensuu
Ostaja, työnjohtaja/Himanka
+358 6 8788821
+358 400 578063

Jari Jääskeläinen
Tuotanto- ja logistiikkajohtaja
+358 44 5626 026
+358 8 5626 000

Mikko Karvonen
Tuotantopäällikkö
+358 44 562 6062
+358 8 5626 000

Jaana Kauppi
Tuotekehittäjä
+358 44 5626 019
+358 8 5626 000

Hannu Kerola
Työnjohtaja, savustamo ja pakkaamo
+358 44 5626 005
+358 8 5626 000

Ari Kinnari
Tuotekehittäjä, Materiaaliostot
+358 400 389 135
+358 8 5626 000

Mikko Kinnari
Tuotannon suunnittelija
+358 44 5626 029
+358 8 5626 000

Harri Klint
Hygieniavastaava
+358 44 5626 053
+358 8 5626 000

Henri Lehtonen
Tuotannon suunnittelija
+358 44 5475 784
+358 8 5626 000

Ulla Liuska
Työnjohtaja, käsinfileeraus, annospala
+358 44 5626 016
+358 8 5626 000

Matti Virkkunen
Työnjohtaja, pakkaamo
+358 50 408 8253
+358 8 5626 000

Mika Niemelä
Tuotannon suunnittelija
+358 44 5626 034
+358 8 5626 000

Teemu Sorakangas
Tuotantopäällikkö, tuore kala ja kunnossapito
+358 40 7358 786
+358 8 5626 000