Bongaa rasia – voita kalaherkkuja ja pannu kokkailuun!
Hätä...

Bongaa rasia – voita kalaherkkuja ja pannu kokkailuun!

Hätälän uudistuneet rasiat ovat nyt kaupoissa, ja kilpailu käynnissä Instagramissa. Klikkaa kisaohjeisiin @hatala_oy ja osallistu!

Hätälän kala tulee likeltä
Hätälän kalaherkut valmistetaan ...

Hätälän kala tulee likeltä

Hätälän kalaherkut valmistetaan mahdollisemman läheltä pyydetystä kalasta ja Oulussa – lähellä suomalaista ruokapöytää. Tutustu paikalliseen Likeltä-kampanjaan ja -tapahtumiin

Hätälän laadukkaat ja turvalliset kalatuotteet
Tiesitkö, et...

Hätälän laadukkaat ja turvalliset kalatuotteet

Tiesitkö, että Hätälä on ainoa suomalainen kala-alan yritys, joka on saanut arvostetun kansainvälisen BRC-sertifikaatin? Vihreä BRC-merkki kertoo siitä, että Hätälän tuotteet ovat todistetusti laadukkaita ja turvallisia.

Hätälä on valtakunnallinen täyden palvelun kalatalo, jonka asiakastyytyväisyys on tutkitusti huippuluokkaa. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuore kala ja kalafileet sekä kalajalosteet kuluttajapakattuina ja palvelutiskiin.

Kaikki Hätälän tuotteet valmistetaan Suomessa, parhaista tuoreista raaka-aineista, huipputeknologiaa hyödyntäen. Vastuullisuus ohjaa sekä kasvatetun Norjan lohen että kotimaisen luonnonkalan hankintaamme. Tuotteiden tasaisen korkea laatu on meille kunnia-asia ja sitä seurataan tarkasti prosessin kaikissa vaiheissa. Lue lisää mm. Hätälän BRC-laatujärjestelmästä sekä yhteistyöstämme suomalaiskalastajien kanssa Kalasta-lehden tuoreimmasta numerosta.

Panostamme paitsi tuotteidemme, myös palvelumme laatuun. Hätälän toimitusvarmuutta tehostaa tarkasti suunniteltu logistiikka, joka toimittaa tuotteet nopeina kylmäkuljetuksina kaikkialle Suomeen. Asiantunteva myyntimme palvelee vähittäiskaupan asiakkaitamme Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa.