Hätälän
Savulohifileepala original

Hätälän taidokkaasti lämminsavustettu lohifilee sopii monenlaisiin ruokiin, lohisalaatteihin, leivän päälle tai sellaisenaan syötäväksi. Savulohi on myös perinteinen juhlapöydän herkku. Siitä syntyy esimerkiksi aina suosittu, aromikas lohivoileipäkakku tai savulohisalaatti – katso resepti. Kokonaista fileetä pienempi fileepala on kätevän kokoinen savukala-annos pienemmän perheen ruokahetkiin.

Hätälän laadukas savulohifileepala on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän savulohta fileepalana on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa – kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100g:ssa omega-3-rasvahappoja 2,4g.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 1030 kJ / 248 kcal
  • Rasva 18,2 g
  • josta tyydyttynyttä 2,4 g
  • Hiilihydraatit 0,2 g
  • josta sokereita 0,1 g
  • Proteiini 20,8 g
  • Suola 1,4 g