Hätälän
Loimulohifilee

Hätälän loimulohen aidon maun salaisuus on siinä, että sen pinta viimeistellään avotulella herkullisen paahtuneeksi. Loimulohi sopii ruuanlaittoon, juhlapöytään, salaattiin tai sellaisenaan herkuteltavaksi. Kokonaisesta loimulohifileestä riittää isommallekin määrälle ruokailijoita.

Hätälän laadukas loimulohifilee on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän loimulohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät sen palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100g:ssa omega-3-rasvahappoja 2,1g.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 941 kJ / 226 kcal
  • Rasva 16,2 g
  • josta tyydyttynyttä 2,3 g
  • Hiilihydraatit 0,1 g
  • josta sokereita 0,1 g
  • Proteiini 20,0 g
  • Suola 1,4 g