Lohifileepala | Kalatuotteet | Hätälä

Hätälän
Lohifileepala

Tuoretta lohta laadukkaana, 98 % ruodottomana lohifileepalana. Kätevän kokoisesta lohifileepalasta syntyy helposti maukas kala-ateria pienemmänkin ruokakunnan tarpeisiin. Monikäyttöinen lohi taipuu erilaisiin kalaresepteihin. Kypsennä lohi pannulla tai uunissa ja nauti perunoiden, juuresten tai riisin kera. Vai maistuisiko kevyt lohisalaatti? Katso parhaat lohireseptimme täältä.

Hätälän lohi on huolella valittua parasta Pohjois-Norjan lohta, ja fileepalat valmistetaan Oulussa. Hätälän lohifileepaloja on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa – kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty). 98 % ruodoton.
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 884 kJ / 212 kcal
  • Rasva 14,4 g
  • josta tyydyttynyttä 1,9 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 20,6 g
  • Suola 0,1 g