Kirjolohifilee,

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 11,00 g
Proteiini 17,00 g

Kirjolohifileitä on saatavana sekä norjalaisesta että kotimaisesta kirjolohesta valmistettuna. KalaCarte tuorefileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu filee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty filee.

Ainekset: Norjalainen tai kotimainen KIRJOLOHIFILEE

Pakkauskoko:
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Kirjolohifilee,

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 11,00 g
Proteiini 17,00 g

Kirjolohifileitä on saatavana sekä norjalaisesta että kotimaisesta kirjolohesta valmistettuna. KalaCarte tuorefileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu filee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty filee.

Ainekset: Norjalainen tai kotimainen KIRJOLOHIFILEE

Pakkauskoko:
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Kirjolohifilee,

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 11,00 g
Proteiini 17,00 g

Kirjolohifileitä on saatavana sekä norjalaisesta että kotimaisesta kirjolohesta valmistettuna. KalaCarte tuorefileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu filee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty filee.

Ainekset: Norjalainen tai kotimainen KIRJOLOHIFILEE

Pakkauskoko:
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele