Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet