Turskaselkäfileetä ruis- ja korppujauho leivitteellä

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän turskaselkäfileetä
  • suolaa, valkopippuria
  • ruisjauhoja, korppujauhoja
  • kirkastettua voita paistamiseen

Ohjeet:

Mausta nahattomat turskaselkäfileet. Sekoita ruisjauho ja korppujauhot. Lisää myös jauhoihin suolaa ja valkopippuria. Jauhota siltä puolelta mistä nahka on poistettu. Paista kirkastetussa voissa napakan kuumalla pannulla n. 4–5 minuuttia/puoli.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfileetä ruis- ja korppujauho leivitteellä

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän turskaselkäfileetä
  • suolaa, valkopippuria
  • ruisjauhoja, korppujauhoja
  • kirkastettua voita paistamiseen

Ohjeet:

Mausta nahattomat turskaselkäfileet. Sekoita ruisjauho ja korppujauhot. Lisää myös jauhoihin suolaa ja valkopippuria. Jauhota siltä puolelta mistä nahka on poistettu. Paista kirkastetussa voissa napakan kuumalla pannulla n. 4–5 minuuttia/puoli.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfileetä ruis- ja korppujauho leivitteellä

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän turskaselkäfileetä
  • suolaa, valkopippuria
  • ruisjauhoja, korppujauhoja
  • kirkastettua voita paistamiseen

Ohjeet:

Mausta nahattomat turskaselkäfileet. Sekoita ruisjauho ja korppujauhot. Lisää myös jauhoihin suolaa ja valkopippuria. Jauhota siltä puolelta mistä nahka on poistettu. Paista kirkastetussa voissa napakan kuumalla pannulla n. 4–5 minuuttia/puoli.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet