Turskaselkäfileetä kermakastikkeessa

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 turskaselkäfileetä
  • 4 dl ranskankermaa
  • öljyä
  • voita
  • ½ sitruunaa
  • suolaa
  • pippuria
  • tilliä

Ohjeet:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalafileet vuokaan. Lisää suolaa ja pippuria kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Lisää ranskankerma ja tilli. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C.

Vinkki: Kypsentäessäsi kalaa posliini- tai lasivuoassa on kypsennysaika pitempi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfileetä kermakastikkeessa

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 turskaselkäfileetä
  • 4 dl ranskankermaa
  • öljyä
  • voita
  • ½ sitruunaa
  • suolaa
  • pippuria
  • tilliä

Ohjeet:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalafileet vuokaan. Lisää suolaa ja pippuria kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Lisää ranskankerma ja tilli. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C.

Vinkki: Kypsentäessäsi kalaa posliini- tai lasivuoassa on kypsennysaika pitempi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfileetä kermakastikkeessa

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 turskaselkäfileetä
  • 4 dl ranskankermaa
  • öljyä
  • voita
  • ½ sitruunaa
  • suolaa
  • pippuria
  • tilliä

Ohjeet:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalafileet vuokaan. Lisää suolaa ja pippuria kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Lisää ranskankerma ja tilli. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C.

Vinkki: Kypsentäessäsi kalaa posliini- tai lasivuoassa on kypsennysaika pitempi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet