Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet