Silakkapihvi-hampurilainen

Natalie Francett

10 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

  • 800 g Hätälän paistettu silakkapihvi (valmiin pihvin paino 80-120g)
  • 10 kpl porkkanasämpylää
  • 400 g ranskankermaa
  • 200 g kermaviili
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu tuoretta tilliä
  • 2 kpl keskikokoista punasipulia
  • 100 g ruohosipulia
  • ½ dl sitruunamehua
  • 3 rkl öljyä
  • mustapippuria, sitruunapippuria ja suolaa

Ohjeet:

Kastike:

Hienonna ruohosipuli ja tilli, murskaa valkosipuli. Sekoita ranskankerma ja kermaviili yhtenäiseksi seokseksi. Lisää seokseen hienonnettu ruohosipuli ja tilli, murskattu valkosipuli, öljy ja sitruunamehu. Sekoita kunnes seos on tasainen. Mausta kastike mustapippurilla, sitruunapippurilla ja suolalla oman maun mukaan. Pistä kastike viileään ja anna sen maustua sillä aikaa kun paistat silakapihvejä.

Loppuosa:

Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lämmitä valmiit paistetut silakkapihvit pannulla tai mikrossa.  Ota sämpylät esiin ja halkaise ne. Pistä leivän pohjalle kastiketta, sen päälle silakkapihvi ja taas uusi kerros kastiketta. Päällimmäiseksi tulee punasipulirenkaita sekä tilliä koristeeksi. Tarjoile kevyenä lounaana.

Mukava tietää:

Voit tehdä silakkapihvit myös itse tuoreista silakkafileistä. Leivitä silakkafileet ensin ruisjauhoissa, dippaa sitten kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Paista leivitetyt silakkafileet kuumalla pannulla voissa, niin kauan että ne ovat ruskean rapsakoita.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Silakkapihvi-hampurilainen

Natalie Francett

10 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

  • 800 g Hätälän paistettu silakkapihvi (valmiin pihvin paino 80-120g)
  • 10 kpl porkkanasämpylää
  • 400 g ranskankermaa
  • 200 g kermaviili
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu tuoretta tilliä
  • 2 kpl keskikokoista punasipulia
  • 100 g ruohosipulia
  • ½ dl sitruunamehua
  • 3 rkl öljyä
  • mustapippuria, sitruunapippuria ja suolaa

Ohjeet:

Kastike:

Hienonna ruohosipuli ja tilli, murskaa valkosipuli. Sekoita ranskankerma ja kermaviili yhtenäiseksi seokseksi. Lisää seokseen hienonnettu ruohosipuli ja tilli, murskattu valkosipuli, öljy ja sitruunamehu. Sekoita kunnes seos on tasainen. Mausta kastike mustapippurilla, sitruunapippurilla ja suolalla oman maun mukaan. Pistä kastike viileään ja anna sen maustua sillä aikaa kun paistat silakapihvejä.

Loppuosa:

Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lämmitä valmiit paistetut silakkapihvit pannulla tai mikrossa.  Ota sämpylät esiin ja halkaise ne. Pistä leivän pohjalle kastiketta, sen päälle silakkapihvi ja taas uusi kerros kastiketta. Päällimmäiseksi tulee punasipulirenkaita sekä tilliä koristeeksi. Tarjoile kevyenä lounaana.

Mukava tietää:

Voit tehdä silakkapihvit myös itse tuoreista silakkafileistä. Leivitä silakkafileet ensin ruisjauhoissa, dippaa sitten kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Paista leivitetyt silakkafileet kuumalla pannulla voissa, niin kauan että ne ovat ruskean rapsakoita.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Silakkapihvi-hampurilainen

Natalie Francett

10 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

  • 800 g Hätälän paistettu silakkapihvi (valmiin pihvin paino 80-120g)
  • 10 kpl porkkanasämpylää
  • 400 g ranskankermaa
  • 200 g kermaviili
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu tuoretta tilliä
  • 2 kpl keskikokoista punasipulia
  • 100 g ruohosipulia
  • ½ dl sitruunamehua
  • 3 rkl öljyä
  • mustapippuria, sitruunapippuria ja suolaa

Ohjeet:

Kastike:

Hienonna ruohosipuli ja tilli, murskaa valkosipuli. Sekoita ranskankerma ja kermaviili yhtenäiseksi seokseksi. Lisää seokseen hienonnettu ruohosipuli ja tilli, murskattu valkosipuli, öljy ja sitruunamehu. Sekoita kunnes seos on tasainen. Mausta kastike mustapippurilla, sitruunapippurilla ja suolalla oman maun mukaan. Pistä kastike viileään ja anna sen maustua sillä aikaa kun paistat silakapihvejä.

Loppuosa:

Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lämmitä valmiit paistetut silakkapihvit pannulla tai mikrossa.  Ota sämpylät esiin ja halkaise ne. Pistä leivän pohjalle kastiketta, sen päälle silakkapihvi ja taas uusi kerros kastiketta. Päällimmäiseksi tulee punasipulirenkaita sekä tilliä koristeeksi. Tarjoile kevyenä lounaana.

Mukava tietää:

Voit tehdä silakkapihvit myös itse tuoreista silakkafileistä. Leivitä silakkafileet ensin ruisjauhoissa, dippaa sitten kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Paista leivitetyt silakkafileet kuumalla pannulla voissa, niin kauan että ne ovat ruskean rapsakoita.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet