Siikarullat täytetyt

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha

Raaka-aineet:

4 kpl siikafileetä, nahaton

250 g Korvasieniä hienonnettuna

1½ rkl vehnäjauhoja

80 g voita

1 kpl sipulia hienonnettuna

4 dl maitoa

3 rkl Mustapippuri tuorejuustoa

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista ensin korvasienimuhennos kuullottamalla hienonnettu sipuli ja korvasienet voissa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää maito pieninä erinä, hyvin sekoittaen. Anna kiehahtaa hetken. Mausta suolalla ja mustapippurituorejuustolla. Jäähdytä muhennos.

Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Nosta fileen nahkapuolelle kaksi ruokalusikallista muhennosta ja käännä filee rullalle. Kiehauta noin litra vettä ja liota siihen kalaliemikuutio. Aseta siikarullat vuokaan tiiviisti ja kaada kalalientä niin että rullista peittyy 1/3. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Nosta rullat vadille tai lautasella ja koristele rose – ja maustepippurilla.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Siikarullat täytetyt

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha

Raaka-aineet:

4 kpl siikafileetä, nahaton

250 g Korvasieniä hienonnettuna

1½ rkl vehnäjauhoja

80 g voita

1 kpl sipulia hienonnettuna

4 dl maitoa

3 rkl Mustapippuri tuorejuustoa

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista ensin korvasienimuhennos kuullottamalla hienonnettu sipuli ja korvasienet voissa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää maito pieninä erinä, hyvin sekoittaen. Anna kiehahtaa hetken. Mausta suolalla ja mustapippurituorejuustolla. Jäähdytä muhennos.

Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Nosta fileen nahkapuolelle kaksi ruokalusikallista muhennosta ja käännä filee rullalle. Kiehauta noin litra vettä ja liota siihen kalaliemikuutio. Aseta siikarullat vuokaan tiiviisti ja kaada kalalientä niin että rullista peittyy 1/3. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Nosta rullat vadille tai lautasella ja koristele rose – ja maustepippurilla.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Siikarullat täytetyt

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha

Raaka-aineet:

4 kpl siikafileetä, nahaton

250 g Korvasieniä hienonnettuna

1½ rkl vehnäjauhoja

80 g voita

1 kpl sipulia hienonnettuna

4 dl maitoa

3 rkl Mustapippuri tuorejuustoa

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista ensin korvasienimuhennos kuullottamalla hienonnettu sipuli ja korvasienet voissa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää maito pieninä erinä, hyvin sekoittaen. Anna kiehahtaa hetken. Mausta suolalla ja mustapippurituorejuustolla. Jäähdytä muhennos.

Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Nosta fileen nahkapuolelle kaksi ruokalusikallista muhennosta ja käännä filee rullalle. Kiehauta noin litra vettä ja liota siihen kalaliemikuutio. Aseta siikarullat vuokaan tiiviisti ja kaada kalalientä niin että rullista peittyy 1/3. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Nosta rullat vadille tai lautasella ja koristele rose – ja maustepippurilla.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet