Savulohipata juustoinen

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän savulohta paloiteltuna

300 g Hätälän Lohisuikale (pehmeän pippurinen, kermainen, hunajainen, maustamaton) 

1/2 dl rypsiöljyä

1 kpl fenkolia suikaloituna

1 kpl paprikaa suikaloituna

1 kpl punainen chilipaprika kuutioituna

1 dl purjosipulia viipaleina

500 g perunoita kuutioituna

2 tl karritahnaa

1 rkl tilliä hinonnettuna

1 ras tuorejuustoa

2 dl ruokakermaa

Ohjeet:

Kypsennä perunakuutiot suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta. Kuullota reilun kokoisessa kattilassa öljyssä fenkoli, paprika, purjosipuli ja chili. Lisää joukkoon peruna, kalat, karritahna, tuorejuusto ja ruokakerma. Sekoita seos tasaiseksi.

Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 30 minuuttia.

Mukava tietää:

Voit käyttää myös valmista perunapakastepussia. Vähennä tällöin ruokakerman määrä yhteen desilitraan.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Savulohipata juustoinen

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän savulohta paloiteltuna

300 g Hätälän Lohisuikale (pehmeän pippurinen, kermainen, hunajainen, maustamaton) 

1/2 dl rypsiöljyä

1 kpl fenkolia suikaloituna

1 kpl paprikaa suikaloituna

1 kpl punainen chilipaprika kuutioituna

1 dl purjosipulia viipaleina

500 g perunoita kuutioituna

2 tl karritahnaa

1 rkl tilliä hinonnettuna

1 ras tuorejuustoa

2 dl ruokakermaa

Ohjeet:

Kypsennä perunakuutiot suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta. Kuullota reilun kokoisessa kattilassa öljyssä fenkoli, paprika, purjosipuli ja chili. Lisää joukkoon peruna, kalat, karritahna, tuorejuusto ja ruokakerma. Sekoita seos tasaiseksi.

Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 30 minuuttia.

Mukava tietää:

Voit käyttää myös valmista perunapakastepussia. Vähennä tällöin ruokakerman määrä yhteen desilitraan.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Savulohipata juustoinen

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän savulohta paloiteltuna

300 g Hätälän Lohisuikale (pehmeän pippurinen, kermainen, hunajainen, maustamaton) 

1/2 dl rypsiöljyä

1 kpl fenkolia suikaloituna

1 kpl paprikaa suikaloituna

1 kpl punainen chilipaprika kuutioituna

1 dl purjosipulia viipaleina

500 g perunoita kuutioituna

2 tl karritahnaa

1 rkl tilliä hinonnettuna

1 ras tuorejuustoa

2 dl ruokakermaa

Ohjeet:

Kypsennä perunakuutiot suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta. Kuullota reilun kokoisessa kattilassa öljyssä fenkoli, paprika, purjosipuli ja chili. Lisää joukkoon peruna, kalat, karritahna, tuorejuusto ja ruokakerma. Sekoita seos tasaiseksi.

Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 30 minuuttia.

Mukava tietää:

Voit käyttää myös valmista perunapakastepussia. Vähennä tällöin ruokakerman määrä yhteen desilitraan.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele