Savukalapasteija

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika

Raaka-aineet:

  • 400 g voitaikinaa
  • 250 g Hätälän savusiikaa tai savulohta
  • pippuria
  • suolaa
  • kalaliemikuutio
  • kanamunaa
  • pellavansiemeniä
  • riisiä

Ohjeet:

Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.

Mukava tietää:

Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Savukalapasteija

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika

Raaka-aineet:

  • 400 g voitaikinaa
  • 250 g Hätälän savusiikaa tai savulohta
  • pippuria
  • suolaa
  • kalaliemikuutio
  • kanamunaa
  • pellavansiemeniä
  • riisiä

Ohjeet:

Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.

Mukava tietää:

Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Savukalapasteija

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika

Raaka-aineet:

  • 400 g voitaikinaa
  • 250 g Hätälän savusiikaa tai savulohta
  • pippuria
  • suolaa
  • kalaliemikuutio
  • kanamunaa
  • pellavansiemeniä
  • riisiä

Ohjeet:

Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.

Mukava tietää:

Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele