Savukalapasteija siiasta tai lohesta | Reseptit | Hätälä Oy

Savukala­pasteija

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Savukalapasteijat valmistuvat nopeasti torttutaikinasta ja savukalasta. Täytteeksi sopii niin Hätälän savusiika, savulohi tai savukirjo. Valitse mielesi mukaan ja tarjoile herkullisia suolaisia pasteijoita illanistujaisissa tai juhlapöydässä!

Ainekset

Valmistus

Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päälle ja käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.

Tiesitkö

Saat pasteijoiden täytteeseen väriä lisäämäällä siihen tilli- tai ruohosipulihaketta.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *