Remoulade-kastike

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Ahven, Siika, Kuha

Raaka-aineet:

1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa

2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi

½ salottisipulia

hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.

1 rkl valutettua kaprista 

hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Sekoita ainekset keskenään ja anna mausta jonkin aikaa ennen tarjoilua.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Remoulade-kastike

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Ahven, Siika, Kuha

Raaka-aineet:

1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa

2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi

½ salottisipulia

hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.

1 rkl valutettua kaprista 

hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Sekoita ainekset keskenään ja anna mausta jonkin aikaa ennen tarjoilua.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Remoulade-kastike

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Ahven, Siika, Kuha

Raaka-aineet:

1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa

2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi

½ salottisipulia

hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.

1 rkl valutettua kaprista 

hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Sekoita ainekset keskenään ja anna mausta jonkin aikaa ennen tarjoilua.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele