Pannusiika itämaiseen tapaan

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

4 kpl pannusiikaa

2 kpl limen mehua ja limen kuorta raastettuna

1/2 ruukkua korianteria

2 rkl inkivääriä viipaleina

2 rkl voita

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Tee siikoihin muutama viilto molemmin puolin, mausta suolla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele inkivääri reilun kokoisiksi viipaleiksi. Lisää inkivääri, limen kuori ja korianteri kalan sisään.

Kuumenna pannu ja paista kalat voissa. Käännä kalat kun pintaan on saatu rapea pinta. Lisää lopuksi limemehu ja hauduta kannen alla kypsäksi. Tarjoile itämaisen riisin kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Pannusiika itämaiseen tapaan

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

4 kpl pannusiikaa

2 kpl limen mehua ja limen kuorta raastettuna

1/2 ruukkua korianteria

2 rkl inkivääriä viipaleina

2 rkl voita

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Tee siikoihin muutama viilto molemmin puolin, mausta suolla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele inkivääri reilun kokoisiksi viipaleiksi. Lisää inkivääri, limen kuori ja korianteri kalan sisään.

Kuumenna pannu ja paista kalat voissa. Käännä kalat kun pintaan on saatu rapea pinta. Lisää lopuksi limemehu ja hauduta kannen alla kypsäksi. Tarjoile itämaisen riisin kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Pannusiika itämaiseen tapaan

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

4 kpl pannusiikaa

2 kpl limen mehua ja limen kuorta raastettuna

1/2 ruukkua korianteria

2 rkl inkivääriä viipaleina

2 rkl voita

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Tee siikoihin muutama viilto molemmin puolin, mausta suolla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele inkivääri reilun kokoisiksi viipaleiksi. Lisää inkivääri, limen kuori ja korianteri kalan sisään.

Kuumenna pannu ja paista kalat voissa. Käännä kalat kun pintaan on saatu rapea pinta. Lisää lopuksi limemehu ja hauduta kannen alla kypsäksi. Tarjoile itämaisen riisin kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele