Nieriää voitaikinakuoressa

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl (n500 g) Nieriä fileetä nahattomana ja ruodottomana

Suolaa, mustapippuria

2 kpl Kananmunaa keitettynä ja pilkottuna

2 rkl voita

2 ras Tuoretta pinaattia

1 kpl Sipulia

2 kynttä Valkosipulia

2 kpl Voitaikina levyjä

1 kpl kananmunan keltuainen

Ohjeet:

Kuullota sipuli ja valkosipulihake kattilassa ja lisää joukkoon pinaatinlahdet suolaa ja mustapippuria. Hauduta kannen alla kypsäksi. Ota kattila pois lämmöltä ja lisää joukkoon kananmunahake. Kauli voitaikina noin 2,5 kertaa kalapalaa isommaksi ja aseta kala voitaikinan päälle. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja asettele pinaatti-munaseos kalan päälle. Käännä toinen puoli voitaikinasta kalalle kanneksi ja voitele kananmunan keltuaisella. Voit tehdä pintaan koristeita mahdollisesti ylimääräisestä voitaikinasta tai viiltoja taikinan pintaan.

Kypsennä 220n asteissa uunissa annoksen koosta riippuen 20–35 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa. Kastikkeeksi sopii esimerkiksi jogurtti-tillikastike.

Mukava tietää:

Ruuan voi valmistaa myös annoskokoisena, jolloin yhdelle ruokailijalle tulee yksi annospala.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Nieriää voitaikinakuoressa

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl (n500 g) Nieriä fileetä nahattomana ja ruodottomana

Suolaa, mustapippuria

2 kpl Kananmunaa keitettynä ja pilkottuna

2 rkl voita

2 ras Tuoretta pinaattia

1 kpl Sipulia

2 kynttä Valkosipulia

2 kpl Voitaikina levyjä

1 kpl kananmunan keltuainen

Ohjeet:

Kuullota sipuli ja valkosipulihake kattilassa ja lisää joukkoon pinaatinlahdet suolaa ja mustapippuria. Hauduta kannen alla kypsäksi. Ota kattila pois lämmöltä ja lisää joukkoon kananmunahake. Kauli voitaikina noin 2,5 kertaa kalapalaa isommaksi ja aseta kala voitaikinan päälle. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja asettele pinaatti-munaseos kalan päälle. Käännä toinen puoli voitaikinasta kalalle kanneksi ja voitele kananmunan keltuaisella. Voit tehdä pintaan koristeita mahdollisesti ylimääräisestä voitaikinasta tai viiltoja taikinan pintaan.

Kypsennä 220n asteissa uunissa annoksen koosta riippuen 20–35 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa. Kastikkeeksi sopii esimerkiksi jogurtti-tillikastike.

Mukava tietää:

Ruuan voi valmistaa myös annoskokoisena, jolloin yhdelle ruokailijalle tulee yksi annospala.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Nieriää voitaikinakuoressa

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl (n500 g) Nieriä fileetä nahattomana ja ruodottomana

Suolaa, mustapippuria

2 kpl Kananmunaa keitettynä ja pilkottuna

2 rkl voita

2 ras Tuoretta pinaattia

1 kpl Sipulia

2 kynttä Valkosipulia

2 kpl Voitaikina levyjä

1 kpl kananmunan keltuainen

Ohjeet:

Kuullota sipuli ja valkosipulihake kattilassa ja lisää joukkoon pinaatinlahdet suolaa ja mustapippuria. Hauduta kannen alla kypsäksi. Ota kattila pois lämmöltä ja lisää joukkoon kananmunahake. Kauli voitaikina noin 2,5 kertaa kalapalaa isommaksi ja aseta kala voitaikinan päälle. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja asettele pinaatti-munaseos kalan päälle. Käännä toinen puoli voitaikinasta kalalle kanneksi ja voitele kananmunan keltuaisella. Voit tehdä pintaan koristeita mahdollisesti ylimääräisestä voitaikinasta tai viiltoja taikinan pintaan.

Kypsennä 220n asteissa uunissa annoksen koosta riippuen 20–35 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa. Kastikkeeksi sopii esimerkiksi jogurtti-tillikastike.

Mukava tietää:

Ruuan voi valmistaa myös annoskokoisena, jolloin yhdelle ruokailijalle tulee yksi annospala.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele