Nieriää mie de pain | Reseptit | Hätälä

Nieriää mie de pain kuorrutteella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Valmista herkullinen kalaruoka nieriästä! Nieriäfileet saavat kauniin värin kuumalla pannulla, ja loppusilauksen uunissa maustetahnalla kuorrutettuna.

Ainekset

4 kpl Hätälän nieriäfileetä ruodottomana

Suolaa, mustapippuria maustamiseen

150 g vaaleaa leipää

1/3 ruukkua basilikaa

¼ ruukkua lehtipersiljaa

½ nippu ruohosipulia

½ tl sinappijauhetta

½ dl sipulihaketta

2 dl oliiviöljyä

½ kpl sitruunan kuorta raastettuna

½ kpl sitruunan mehu

½ tl suolaa

Valmistus

Valmista ensin mie de pain -tahna tehosekoittimessa. Jauha ensin leipä ja lisää sen jälkeen muut aineet ja lopuksi oliiviöljy ja sitruunan mehu. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä maustetahna fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 astetta noin 10 minuuttia.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *