Mateenmaksatoast

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Made

Raaka-aineet:

4 viipaletta leipää

lehtisalaattia

punasipulia

2 rkl ruokaöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

1 tl sokeria

ripaus suolaa

2 tomaattia

voita

1 kalaliemikuutio

0,5 l vettä

2 laakerinlehtiä

mustapippuria kokonaisena

1 sipulia

200g Mateen maksaa

Ohjeet:

Viipaloi punasipuli ja marinoi punaviinietikan, sokerin, suolan ja öljyn kanssa. Valmista kalaliemi maustamalla vesi laakerinlehdellä, mustapippurilla, pilkotulla sipulilla ja kalaliemikuutiolla. Hauduta maksaa liemessä muutama minuutti ja jäähdytä. Jauhota viipaloitu maksa ja paista pannulla väri pintaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda leivät ja sivele pintaan kevyesti voita. Nosta leivän päälle lehtisalaatti, tomaattiviipaleet, marinoidut punasipulirenkaat ja maksaviipaleet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Mateenmaksatoast

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Made

Raaka-aineet:

4 viipaletta leipää

lehtisalaattia

punasipulia

2 rkl ruokaöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

1 tl sokeria

ripaus suolaa

2 tomaattia

voita

1 kalaliemikuutio

0,5 l vettä

2 laakerinlehtiä

mustapippuria kokonaisena

1 sipulia

200g Mateen maksaa

Ohjeet:

Viipaloi punasipuli ja marinoi punaviinietikan, sokerin, suolan ja öljyn kanssa. Valmista kalaliemi maustamalla vesi laakerinlehdellä, mustapippurilla, pilkotulla sipulilla ja kalaliemikuutiolla. Hauduta maksaa liemessä muutama minuutti ja jäähdytä. Jauhota viipaloitu maksa ja paista pannulla väri pintaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda leivät ja sivele pintaan kevyesti voita. Nosta leivän päälle lehtisalaatti, tomaattiviipaleet, marinoidut punasipulirenkaat ja maksaviipaleet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Mateenmaksatoast

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Made

Raaka-aineet:

4 viipaletta leipää

lehtisalaattia

punasipulia

2 rkl ruokaöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

1 tl sokeria

ripaus suolaa

2 tomaattia

voita

1 kalaliemikuutio

0,5 l vettä

2 laakerinlehtiä

mustapippuria kokonaisena

1 sipulia

200g Mateen maksaa

Ohjeet:

Viipaloi punasipuli ja marinoi punaviinietikan, sokerin, suolan ja öljyn kanssa. Valmista kalaliemi maustamalla vesi laakerinlehdellä, mustapippurilla, pilkotulla sipulilla ja kalaliemikuutiolla. Hauduta maksaa liemessä muutama minuutti ja jäähdytä. Jauhota viipaloitu maksa ja paista pannulla väri pintaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda leivät ja sivele pintaan kevyesti voita. Nosta leivän päälle lehtisalaatti, tomaattiviipaleet, marinoidut punasipulirenkaat ja maksaviipaleet.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele