Lohta kaurakuorrutuksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

n. 800g Hätälän lohi- tai kirjolohifileetä

suolaa, mustapippuria maustamiseen

1,5 dl kaurahiutaleita

1/3 ruukkua basilikaa hienonnettuna

¼ ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna

½ nippua ruohosipulia hienonnettuna

½ dl sipulia hienonnettuna

2 dl ruokaöljyä

1 kpl limen kuorta raastettuna

1 kpl limen mehu

½ tl suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin kaurakuorrutus kulhossa: sekoita kaurahiutaleisiin hienonnetut yrtit ja lopuksi oliiviöljy ja limen mehu sekä sipuli. . Paloittele lohifilee noin 200 g:n annospaloiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin nopeasti kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä kaurakuorrutus fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 °C n. 10 min.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohta kaurakuorrutuksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

n. 800g Hätälän lohi- tai kirjolohifileetä

suolaa, mustapippuria maustamiseen

1,5 dl kaurahiutaleita

1/3 ruukkua basilikaa hienonnettuna

¼ ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna

½ nippua ruohosipulia hienonnettuna

½ dl sipulia hienonnettuna

2 dl ruokaöljyä

1 kpl limen kuorta raastettuna

1 kpl limen mehu

½ tl suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin kaurakuorrutus kulhossa: sekoita kaurahiutaleisiin hienonnetut yrtit ja lopuksi oliiviöljy ja limen mehu sekä sipuli. . Paloittele lohifilee noin 200 g:n annospaloiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin nopeasti kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä kaurakuorrutus fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 °C n. 10 min.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohta kaurakuorrutuksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

n. 800g Hätälän lohi- tai kirjolohifileetä

suolaa, mustapippuria maustamiseen

1,5 dl kaurahiutaleita

1/3 ruukkua basilikaa hienonnettuna

¼ ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna

½ nippua ruohosipulia hienonnettuna

½ dl sipulia hienonnettuna

2 dl ruokaöljyä

1 kpl limen kuorta raastettuna

1 kpl limen mehu

½ tl suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin kaurakuorrutus kulhossa: sekoita kaurahiutaleisiin hienonnetut yrtit ja lopuksi oliiviöljy ja limen mehu sekä sipuli. . Paloittele lohifilee noin 200 g:n annospaloiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin nopeasti kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä kaurakuorrutus fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 °C n. 10 min.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet