Lohiwokki aasialaisittain

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 pss Munanuudelia

1 kpl Porkkanaa suikaloituna

100 g Siitake – tai osterivinokas – tai herkkusieniä paloiteltuna

100 g Sokerihernettä suikaleina

2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

400 g lohta kuutioituna

2 rkl maustettua wokkiöljyä

2 rkl Soijakastiketta

1 rkl Limemehua

Korianteria hienonnettuna

Säilöttyä inkivääriä

Ohjeet:

Kypsennä nuudelit ja valuta vesi pois. Paahda seesamin siemenet kuivalla pannulla.

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja paista lohikuutiot kypsäksi wokkiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota kuutiot syrjään ja paista pannussa porkkana, inkivääri, sokeriherne ja sienet, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon lohikuutiot, munanuudelit, soijakastike, korianteri sekä limemehu.

Annostele lautaselle ja koristele seesamin siemenillä. Tarjoile soijakastikkeen ja säilötyn inkiväärin kera.

Mukava tietää:

Hyvän wokin salaisuus piilee todella kuumassa wokkipannussa, johon raaka-aineet lisätään kypsymisjärjestyksessä. Sekoittaminen tapahtuu ”heittämällä” pannua ja toisella kädellä lisätään komponentteja. Jotta valmistus etenee jouhevasti, on tärkeää valmistella raaka-aineet kypsennystä varten valmiiksi etukäteen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohiwokki aasialaisittain

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 pss Munanuudelia

1 kpl Porkkanaa suikaloituna

100 g Siitake – tai osterivinokas – tai herkkusieniä paloiteltuna

100 g Sokerihernettä suikaleina

2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

400 g lohta kuutioituna

2 rkl maustettua wokkiöljyä

2 rkl Soijakastiketta

1 rkl Limemehua

Korianteria hienonnettuna

Säilöttyä inkivääriä

Ohjeet:

Kypsennä nuudelit ja valuta vesi pois. Paahda seesamin siemenet kuivalla pannulla.

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja paista lohikuutiot kypsäksi wokkiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota kuutiot syrjään ja paista pannussa porkkana, inkivääri, sokeriherne ja sienet, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon lohikuutiot, munanuudelit, soijakastike, korianteri sekä limemehu.

Annostele lautaselle ja koristele seesamin siemenillä. Tarjoile soijakastikkeen ja säilötyn inkiväärin kera.

Mukava tietää:

Hyvän wokin salaisuus piilee todella kuumassa wokkipannussa, johon raaka-aineet lisätään kypsymisjärjestyksessä. Sekoittaminen tapahtuu ”heittämällä” pannua ja toisella kädellä lisätään komponentteja. Jotta valmistus etenee jouhevasti, on tärkeää valmistella raaka-aineet kypsennystä varten valmiiksi etukäteen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohiwokki aasialaisittain

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 pss Munanuudelia

1 kpl Porkkanaa suikaloituna

100 g Siitake – tai osterivinokas – tai herkkusieniä paloiteltuna

100 g Sokerihernettä suikaleina

2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

400 g lohta kuutioituna

2 rkl maustettua wokkiöljyä

2 rkl Soijakastiketta

1 rkl Limemehua

Korianteria hienonnettuna

Säilöttyä inkivääriä

Ohjeet:

Kypsennä nuudelit ja valuta vesi pois. Paahda seesamin siemenet kuivalla pannulla.

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja paista lohikuutiot kypsäksi wokkiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota kuutiot syrjään ja paista pannussa porkkana, inkivääri, sokeriherne ja sienet, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon lohikuutiot, munanuudelit, soijakastike, korianteri sekä limemehu.

Annostele lautaselle ja koristele seesamin siemenillä. Tarjoile soijakastikkeen ja säilötyn inkiväärin kera.

Mukava tietää:

Hyvän wokin salaisuus piilee todella kuumassa wokkipannussa, johon raaka-aineet lisätään kypsymisjärjestyksessä. Sekoittaminen tapahtuu ”heittämällä” pannua ja toisella kädellä lisätään komponentteja. Jotta valmistus etenee jouhevasti, on tärkeää valmistella raaka-aineet kypsennystä varten valmiiksi etukäteen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet