Lohirieskarullat (Pohjoispohjalainen Juhlamenu)

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina

2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl piparjuuri tahnaa

1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu

1/2 ruukku tilliä

1 pieni punasipuli

mustapippuria

sormisuolaa

sitruunanlohkoja koristeeksi

Ohjeet:

Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun.

Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.

Mukava tietää:

Lohirieskarullat ovat 100-vuotiasta Suomea juhlistavan, neljän paikallisen ruokatalon koostaman Pohjoispohjalaisen Juhlamenun alkuruoka. Koko menun löydät täältä!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Lohirieskarullat (Pohjoispohjalainen Juhlamenu)

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina

2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl piparjuuri tahnaa

1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu

1/2 ruukku tilliä

1 pieni punasipuli

mustapippuria

sormisuolaa

sitruunanlohkoja koristeeksi

Ohjeet:

Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun.

Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.

Mukava tietää:

Lohirieskarullat ovat 100-vuotiasta Suomea juhlistavan, neljän paikallisen ruokatalon koostaman Pohjoispohjalaisen Juhlamenun alkuruoka. Koko menun löydät täältä!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Lohirieskarullat (Pohjoispohjalainen Juhlamenu)

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina

2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl piparjuuri tahnaa

1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu

1/2 ruukku tilliä

1 pieni punasipuli

mustapippuria

sormisuolaa

sitruunanlohkoja koristeeksi

Ohjeet:

Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun.

Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.

Mukava tietää:

Lohirieskarullat ovat 100-vuotiasta Suomea juhlistavan, neljän paikallisen ruokatalon koostaman Pohjoispohjalaisen Juhlamenun alkuruoka. Koko menun löydät täältä!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele