Lohimedaljonki katkaravuilla

Hätälä Oy

4 Annosta

75 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 4 lohimedaljonkia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • nippu tuoretta tilliä
  • 4 viipaletta sitruunaa

Ohjeet:

Sekoita suola valkoviiniin, kaada kalan päälle ja anna maustua tunnin verran.  Kuivaa kala paperilla pyyhkimällä ennen paistamista. Kypsennä medaljongit paistamalla. Asettele kunkin medaljongin päälle sitruunaviipale ja  n. 50 g kuorittuja katkarapuja. Koristele annos vielä tuoreella tillillä.

Mukava tietää:

Lohimedaljongit voi tehdä myös itse. Leikkaa lohifileen keula suoraksi. leikkaa riippuen fileen koosta noin 3 cm levyisiä viipaleita fileistä. Ota valmis viipale ja tee viilto pitkittäisuunnassa nahkaan saakka. Aukaise lohipala medaljongiksi. Medaljonkia kutsutaan usein myös perhoseksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohimedaljonki katkaravuilla

Hätälä Oy

4 Annosta

75 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 4 lohimedaljonkia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • nippu tuoretta tilliä
  • 4 viipaletta sitruunaa

Ohjeet:

Sekoita suola valkoviiniin, kaada kalan päälle ja anna maustua tunnin verran.  Kuivaa kala paperilla pyyhkimällä ennen paistamista. Kypsennä medaljongit paistamalla. Asettele kunkin medaljongin päälle sitruunaviipale ja  n. 50 g kuorittuja katkarapuja. Koristele annos vielä tuoreella tillillä.

Mukava tietää:

Lohimedaljongit voi tehdä myös itse. Leikkaa lohifileen keula suoraksi. leikkaa riippuen fileen koosta noin 3 cm levyisiä viipaleita fileistä. Ota valmis viipale ja tee viilto pitkittäisuunnassa nahkaan saakka. Aukaise lohipala medaljongiksi. Medaljonkia kutsutaan usein myös perhoseksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lohimedaljonki katkaravuilla

Hätälä Oy

4 Annosta

75 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 4 lohimedaljonkia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • nippu tuoretta tilliä
  • 4 viipaletta sitruunaa

Ohjeet:

Sekoita suola valkoviiniin, kaada kalan päälle ja anna maustua tunnin verran.  Kuivaa kala paperilla pyyhkimällä ennen paistamista. Kypsennä medaljongit paistamalla. Asettele kunkin medaljongin päälle sitruunaviipale ja  n. 50 g kuorittuja katkarapuja. Koristele annos vielä tuoreella tillillä.

Mukava tietää:

Lohimedaljongit voi tehdä myös itse. Leikkaa lohifileen keula suoraksi. leikkaa riippuen fileen koosta noin 3 cm levyisiä viipaleita fileistä. Ota valmis viipale ja tee viilto pitkittäisuunnassa nahkaan saakka. Aukaise lohipala medaljongiksi. Medaljonkia kutsutaan usein myös perhoseksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet