Lipeäkalaa ja tomaattisalsaa

Reseptiin käyvät kalalajit: Lipeakala

Raaka-aineet:

1 kg - 1,5 kg Hätälän lipeäkalaa

2 Valkosipulinkynttä siivutettuna

1/2 rkl oliiviöljyä

1 sipuli hienonnettuna

1/2 tl kuivattua timjamia

4 tomaattia kuutioituna

1-2 tl Tomaattipyrettä

1 dl kasvislientä

muutamma tippa vihreää tabascoa

suolaa ja sokeria

Ohjeet:

Valmista lipeäkala uunissa ( Lipeäkalan valmistus ). Valmista salsa kalan kypsyessä: Kuullota valkosipulit öljyssä. Lisää sekaan sipuli ja timjami. Kuullota vielä muutama minuutti. Lisää tomaattikuutiot, tomaattipyre, kasvisliemi ja tabasco. Keitä 3-4min. Sekoita ja lisää aavistus sokeria ja suolaa maun mukaan.

Nosta lipeäkala lämmitetylle lautaselle, mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Lusikoi päälle salsaa. Lisukkeeksi sopivat proteiinipitoiset pavut ja kukkakaali.

 

Mukava tietää:

Hätälän lipeäkala - nimeään terveellisempi. Löydä lisäpotkua treeniisi!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lipeäkalaa ja tomaattisalsaa

Reseptiin käyvät kalalajit: Lipeakala

Raaka-aineet:

1 kg - 1,5 kg Hätälän lipeäkalaa

2 Valkosipulinkynttä siivutettuna

1/2 rkl oliiviöljyä

1 sipuli hienonnettuna

1/2 tl kuivattua timjamia

4 tomaattia kuutioituna

1-2 tl Tomaattipyrettä

1 dl kasvislientä

muutamma tippa vihreää tabascoa

suolaa ja sokeria

Ohjeet:

Valmista lipeäkala uunissa ( Lipeäkalan valmistus ). Valmista salsa kalan kypsyessä: Kuullota valkosipulit öljyssä. Lisää sekaan sipuli ja timjami. Kuullota vielä muutama minuutti. Lisää tomaattikuutiot, tomaattipyre, kasvisliemi ja tabasco. Keitä 3-4min. Sekoita ja lisää aavistus sokeria ja suolaa maun mukaan.

Nosta lipeäkala lämmitetylle lautaselle, mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Lusikoi päälle salsaa. Lisukkeeksi sopivat proteiinipitoiset pavut ja kukkakaali.

 

Mukava tietää:

Hätälän lipeäkala - nimeään terveellisempi. Löydä lisäpotkua treeniisi!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lipeäkalaa ja tomaattisalsaa

Reseptiin käyvät kalalajit: Lipeakala

Raaka-aineet:

1 kg - 1,5 kg Hätälän lipeäkalaa

2 Valkosipulinkynttä siivutettuna

1/2 rkl oliiviöljyä

1 sipuli hienonnettuna

1/2 tl kuivattua timjamia

4 tomaattia kuutioituna

1-2 tl Tomaattipyrettä

1 dl kasvislientä

muutamma tippa vihreää tabascoa

suolaa ja sokeria

Ohjeet:

Valmista lipeäkala uunissa ( Lipeäkalan valmistus ). Valmista salsa kalan kypsyessä: Kuullota valkosipulit öljyssä. Lisää sekaan sipuli ja timjami. Kuullota vielä muutama minuutti. Lisää tomaattikuutiot, tomaattipyre, kasvisliemi ja tabasco. Keitä 3-4min. Sekoita ja lisää aavistus sokeria ja suolaa maun mukaan.

Nosta lipeäkala lämmitetylle lautaselle, mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Lusikoi päälle salsaa. Lisukkeeksi sopivat proteiinipitoiset pavut ja kukkakaali.

 

Mukava tietää:

Hätälän lipeäkala - nimeään terveellisempi. Löydä lisäpotkua treeniisi!

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet