Lipeäkala-katkarapuvanukas

Etiketti 4/1998

Resepti:

  • 1 pkt katkarapukeittoa (4 annosta)
  • 2 munaa
  • 2 - 3 dl kuorittuja katkarapuja
  • 3 dl keitettyä, hienonnettua lipeäkalaa
  • nippu tuoretta tilliä
  • suolaa ja valkopippuria

Keitä katkarapukeitto pakkauksen ohjeen mukaan, mutta käytä nestettä vain puolet ohjeen määrästä. Jätä muhennos jäähtymään. Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita katkarapumuhennokseen. Lisää katkaravut ja lipeäkala. Silppua joukkoon tilli ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä uunissa, 200 asteessa noin 30 minuuttia eli kunnes vanukas on kiinteä ja pinnaltaan kauniin ruskea. Tarjoa lisänä raikasta tuoresalaattia.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lipeäkala-katkarapuvanukas

Etiketti 4/1998

Resepti:

  • 1 pkt katkarapukeittoa (4 annosta)
  • 2 munaa
  • 2 - 3 dl kuorittuja katkarapuja
  • 3 dl keitettyä, hienonnettua lipeäkalaa
  • nippu tuoretta tilliä
  • suolaa ja valkopippuria

Keitä katkarapukeitto pakkauksen ohjeen mukaan, mutta käytä nestettä vain puolet ohjeen määrästä. Jätä muhennos jäähtymään. Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita katkarapumuhennokseen. Lisää katkaravut ja lipeäkala. Silppua joukkoon tilli ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä uunissa, 200 asteessa noin 30 minuuttia eli kunnes vanukas on kiinteä ja pinnaltaan kauniin ruskea. Tarjoa lisänä raikasta tuoresalaattia.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Lipeäkala-katkarapuvanukas

Etiketti 4/1998

Resepti:

  • 1 pkt katkarapukeittoa (4 annosta)
  • 2 munaa
  • 2 - 3 dl kuorittuja katkarapuja
  • 3 dl keitettyä, hienonnettua lipeäkalaa
  • nippu tuoretta tilliä
  • suolaa ja valkopippuria

Keitä katkarapukeitto pakkauksen ohjeen mukaan, mutta käytä nestettä vain puolet ohjeen määrästä. Jätä muhennos jäähtymään. Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita katkarapumuhennokseen. Lisää katkaravut ja lipeäkala. Silppua joukkoon tilli ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä uunissa, 200 asteessa noin 30 minuuttia eli kunnes vanukas on kiinteä ja pinnaltaan kauniin ruskea. Tarjoa lisänä raikasta tuoresalaattia.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet