Kuhafileetä tuoreyrttikastikkeella

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Siika

Raaka-aineet:

  • 600 g kuhafileetä
  • 1/2 dl korppujauhoja
  • 1,5 dl sokeroimattomia maissihiutaleita
  • 1 kpl kananmunaa
  • suolaa, valkopippuria
  • 2,5 dl kulutusmaitoa
  • paistamiseen öljyä ja voita

Kastike

  • 1 tlk kermaviiliä tai ranskankermaa
  • sitruunapippuria
  • runsaasti silputtuja tuoreita mausteyrttejä, esimerkiksi kirveliä, tilliä sekä ruohosipulia
  • ripaus sokeria pyöristämään makua

Ohjeet:

Murskaa maissihiutaleet rouhimalla ne kädessä ja sekoita korppujauhoihin. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Leikkaa fileet puolikkaiksi. Vatkaa kananmuna ja maito sekaisin. Kasta fileepalat seokseen ja jauhota sen jälkeen maissi-korppujauhoseoksessa. Paista kala rapean kypsäksi rasvassa pannulla. Sekoita kastikkeeksi vihreä yrttikastike. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja kasvisten kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kuhafileetä tuoreyrttikastikkeella

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Siika

Raaka-aineet:

  • 600 g kuhafileetä
  • 1/2 dl korppujauhoja
  • 1,5 dl sokeroimattomia maissihiutaleita
  • 1 kpl kananmunaa
  • suolaa, valkopippuria
  • 2,5 dl kulutusmaitoa
  • paistamiseen öljyä ja voita

Kastike

  • 1 tlk kermaviiliä tai ranskankermaa
  • sitruunapippuria
  • runsaasti silputtuja tuoreita mausteyrttejä, esimerkiksi kirveliä, tilliä sekä ruohosipulia
  • ripaus sokeria pyöristämään makua

Ohjeet:

Murskaa maissihiutaleet rouhimalla ne kädessä ja sekoita korppujauhoihin. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Leikkaa fileet puolikkaiksi. Vatkaa kananmuna ja maito sekaisin. Kasta fileepalat seokseen ja jauhota sen jälkeen maissi-korppujauhoseoksessa. Paista kala rapean kypsäksi rasvassa pannulla. Sekoita kastikkeeksi vihreä yrttikastike. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja kasvisten kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kuhafileetä tuoreyrttikastikkeella

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Siika

Raaka-aineet:

  • 600 g kuhafileetä
  • 1/2 dl korppujauhoja
  • 1,5 dl sokeroimattomia maissihiutaleita
  • 1 kpl kananmunaa
  • suolaa, valkopippuria
  • 2,5 dl kulutusmaitoa
  • paistamiseen öljyä ja voita

Kastike

  • 1 tlk kermaviiliä tai ranskankermaa
  • sitruunapippuria
  • runsaasti silputtuja tuoreita mausteyrttejä, esimerkiksi kirveliä, tilliä sekä ruohosipulia
  • ripaus sokeria pyöristämään makua

Ohjeet:

Murskaa maissihiutaleet rouhimalla ne kädessä ja sekoita korppujauhoihin. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Leikkaa fileet puolikkaiksi. Vatkaa kananmuna ja maito sekaisin. Kasta fileepalat seokseen ja jauhota sen jälkeen maissi-korppujauhoseoksessa. Paista kala rapean kypsäksi rasvassa pannulla. Sekoita kastikkeeksi vihreä yrttikastike. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja kasvisten kanssa.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet