Kirjolohipastakastike

Hätälä Oy

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kirjolohi, Lohi

Raaka-aineet:

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g kirjolohifileetä (tai lohifileetä)
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 - 2 dl valkoviiniä
  • 1 prk (120 g) smetanaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl sitruunapippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 - 2 tl basilikaa
  • juustoraastetta

Ohjeet:

Hienonna sipuli ja paista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon suikaloitu kirjolohi, hienonnetut valkosipulinkynnet ja valkoviini. Lisää suola, sitruunapippuri, mustapippuri ja basilika. Anna hautua 3 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Sekoita joukkoon smetana ja herkkusienet.

Tarjoa kastike kierremakaronin kanssa ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kirjolohipastakastike

Hätälä Oy

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kirjolohi, Lohi

Raaka-aineet:

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g kirjolohifileetä (tai lohifileetä)
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 - 2 dl valkoviiniä
  • 1 prk (120 g) smetanaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl sitruunapippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 - 2 tl basilikaa
  • juustoraastetta

Ohjeet:

Hienonna sipuli ja paista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon suikaloitu kirjolohi, hienonnetut valkosipulinkynnet ja valkoviini. Lisää suola, sitruunapippuri, mustapippuri ja basilika. Anna hautua 3 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Sekoita joukkoon smetana ja herkkusienet.

Tarjoa kastike kierremakaronin kanssa ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kirjolohipastakastike

Hätälä Oy

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kirjolohi, Lohi

Raaka-aineet:

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g kirjolohifileetä (tai lohifileetä)
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 - 2 dl valkoviiniä
  • 1 prk (120 g) smetanaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl sitruunapippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 - 2 tl basilikaa
  • juustoraastetta

Ohjeet:

Hienonna sipuli ja paista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon suikaloitu kirjolohi, hienonnetut valkosipulinkynnet ja valkoviini. Lisää suola, sitruunapippuri, mustapippuri ja basilika. Anna hautua 3 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Sekoita joukkoon smetana ja herkkusienet.

Tarjoa kastike kierremakaronin kanssa ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet