Kirjolohi grillattu kokonainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 kpl Kokonainen kirjolohi

Yrttejä, kuten korianteri, tilli, lehtipersilja, tinjami yms.

Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

1 kpl sitruunan kuorta raastettuna

3 rkl oliiviöljyä

1 prk Aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Ohjeet:

Huuhtele kirjolohi kylmällä vedellä ja kuivaa paperiin. Tee pintaan viiltoja. Hiero kalan pintaan ja sisälle mausteet sekä sitruunan kuoriraaste. Laita yrtit ja aurinkokuivattu tomaatti kalan sisään ja sulje kala hammastikulla.

Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kalaa noin 15 minuuttia puoleltaan, kunnes kala on kypsää.

Mukava tietää:

Tästä reseptistä on helppo muokata annoskoko sopivaksi isommallekin porukalle. Tarvittaessa muutetaan lohen kokoa tai otetaan useampi lohi. Lisäkkeeksi sopii helposti uunissa valmistettavat paahdetut perunat.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kirjolohi grillattu kokonainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 kpl Kokonainen kirjolohi

Yrttejä, kuten korianteri, tilli, lehtipersilja, tinjami yms.

Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

1 kpl sitruunan kuorta raastettuna

3 rkl oliiviöljyä

1 prk Aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Ohjeet:

Huuhtele kirjolohi kylmällä vedellä ja kuivaa paperiin. Tee pintaan viiltoja. Hiero kalan pintaan ja sisälle mausteet sekä sitruunan kuoriraaste. Laita yrtit ja aurinkokuivattu tomaatti kalan sisään ja sulje kala hammastikulla.

Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kalaa noin 15 minuuttia puoleltaan, kunnes kala on kypsää.

Mukava tietää:

Tästä reseptistä on helppo muokata annoskoko sopivaksi isommallekin porukalle. Tarvittaessa muutetaan lohen kokoa tai otetaan useampi lohi. Lisäkkeeksi sopii helposti uunissa valmistettavat paahdetut perunat.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kirjolohi grillattu kokonainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1 kpl Kokonainen kirjolohi

Yrttejä, kuten korianteri, tilli, lehtipersilja, tinjami yms.

Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

1 kpl sitruunan kuorta raastettuna

3 rkl oliiviöljyä

1 prk Aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Ohjeet:

Huuhtele kirjolohi kylmällä vedellä ja kuivaa paperiin. Tee pintaan viiltoja. Hiero kalan pintaan ja sisälle mausteet sekä sitruunan kuoriraaste. Laita yrtit ja aurinkokuivattu tomaatti kalan sisään ja sulje kala hammastikulla.

Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kalaa noin 15 minuuttia puoleltaan, kunnes kala on kypsää.

Mukava tietää:

Tästä reseptistä on helppo muokata annoskoko sopivaksi isommallekin porukalle. Tarvittaessa muutetaan lohen kokoa tai otetaan useampi lohi. Lisäkkeeksi sopii helposti uunissa valmistettavat paahdetut perunat.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet