Kalapuikot

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

500 g Hätälän kuhafileetä

1 iso kananmuna

1 dl ruisjauhoja

6 dl maissihiutaleita

1 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

Ohjeet:

1. Vispaa kananmuna kevyesti kulhossa. Mittaa ruisjauhot omalle lautaselle.

2. Hienonna maissihiutaleet erikseen ja lisää joukkoon öljy hyvin sekoittaen.

3. Halkaise kuha pituussuunnasta puoliksi. Leikkaa kalan ohut ruoto-osa pois keskeltä.

4. Leikkaa veitsellä kalapuikon mallisia paloja. Mausta kalapalat molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

5. Kierittele kalat ruisjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa.

6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 5-8 minuuttia kalapuikkojen koosta riippuen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kalapuikot

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

500 g Hätälän kuhafileetä

1 iso kananmuna

1 dl ruisjauhoja

6 dl maissihiutaleita

1 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

Ohjeet:

1. Vispaa kananmuna kevyesti kulhossa. Mittaa ruisjauhot omalle lautaselle.

2. Hienonna maissihiutaleet erikseen ja lisää joukkoon öljy hyvin sekoittaen.

3. Halkaise kuha pituussuunnasta puoliksi. Leikkaa kalan ohut ruoto-osa pois keskeltä.

4. Leikkaa veitsellä kalapuikon mallisia paloja. Mausta kalapalat molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

5. Kierittele kalat ruisjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa.

6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 5-8 minuuttia kalapuikkojen koosta riippuen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kalapuikot

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

500 g Hätälän kuhafileetä

1 iso kananmuna

1 dl ruisjauhoja

6 dl maissihiutaleita

1 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

Ohjeet:

1. Vispaa kananmuna kevyesti kulhossa. Mittaa ruisjauhot omalle lautaselle.

2. Hienonna maissihiutaleet erikseen ja lisää joukkoon öljy hyvin sekoittaen.

3. Halkaise kuha pituussuunnasta puoliksi. Leikkaa kalan ohut ruoto-osa pois keskeltä.

4. Leikkaa veitsellä kalapuikon mallisia paloja. Mausta kalapalat molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

5. Kierittele kalat ruisjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa.

6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 5-8 minuuttia kalapuikkojen koosta riippuen.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Reseptiin liittyvät tuotteet