Hiillostetut nahkiaiset

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hiillostetut nahkiaiset on perinteisistä perinteisin herkku syksyn aikaan. Nahkiainen sopii illallisen alkupalaksi tai vaikkapa saunan jälkeen hiukopalaksi.

Ainekset

n. 20 kpl hiillostettuja nahkiaisia

4 rkl majoneesia Ohje majoneesin tekoon

1 rkl Dijon-sinappia, (mustaherukalla maustettua)

4 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Valmista majoneesi ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon sinappi. Jos nahkiaiset ovat tuoreita ja lämpimiä, aseta ne suoraan lautaselle. Kylmät nahkiaiset lämmitetään nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla tai isompi määrä uunissa grillivastusten alla.

Laita lautaselle nokare majoneesia ja paahdettu leipä sivuun. Koristele tuoreilla yrteillä ja roseepippurilla ja nauti!

Kommentit

  1. Esko Ollikainen
    04.08.2023 klo 20:40

    On hyvää.Kiitos. Miten saisin Kuopioon nahkiaisia vai onko missä täällä myynnissä. Onko Hätälän
    omaa myyntipistettä . Olisin halukas ostamaan syysillan istujaisiin tuotteenne. Mikä hinnoittelu. Oletteko olleet Kalaryssäys markkinoilla Satamatorilla.

    • Hätälä
      07.08.2023 klo 09:25

      Hei, kiitos viestistäsi! Nahkiaiset eivät valitettavasti kuulu Hätälän valikoimaan. Kannattaa kysellä kaupan kalatiskiltä – toivottavasti tärppää!

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *