Hiillostetut nahkiaiset

Mikko Karvonen

4 Annosta

Raaka-aineet:

n.20 kpl Hiillostettuja nahkiaisia

4 rkl Majoneesia Ohje majoneesin tekoon

1 rkl Dijon-sinappia, (mustaherukalla maustettua)

4 viipaletta ruisleipää

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon sinappi. Jos nahkiaiset ovat tuoreita ja lämpimiä aseta ne suoraan lautaselle. Kylmät nahkiaiset lämmitetään nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla tai isompi määrä uunissa grillivastusten alla.

Laita lautaselle nokare majoneesia ja paahdettu leipä sivuun. Koristele tuoreilla yrteillä ja roseepippurilla ja nauti!

Mukava tietää:

Hiillostetut nahkiaiset on perinteisistä perinteisin herrojen herkku syksyn aikaan. Nahkiainen sopii illallisen alkupalaksi tai vaikkapa saunan jälkeen hiukopalaksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Hiillostetut nahkiaiset

Mikko Karvonen

4 Annosta

Raaka-aineet:

n.20 kpl Hiillostettuja nahkiaisia

4 rkl Majoneesia Ohje majoneesin tekoon

1 rkl Dijon-sinappia, (mustaherukalla maustettua)

4 viipaletta ruisleipää

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon sinappi. Jos nahkiaiset ovat tuoreita ja lämpimiä aseta ne suoraan lautaselle. Kylmät nahkiaiset lämmitetään nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla tai isompi määrä uunissa grillivastusten alla.

Laita lautaselle nokare majoneesia ja paahdettu leipä sivuun. Koristele tuoreilla yrteillä ja roseepippurilla ja nauti!

Mukava tietää:

Hiillostetut nahkiaiset on perinteisistä perinteisin herrojen herkku syksyn aikaan. Nahkiainen sopii illallisen alkupalaksi tai vaikkapa saunan jälkeen hiukopalaksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Hiillostetut nahkiaiset

Mikko Karvonen

4 Annosta

Raaka-aineet:

n.20 kpl Hiillostettuja nahkiaisia

4 rkl Majoneesia Ohje majoneesin tekoon

1 rkl Dijon-sinappia, (mustaherukalla maustettua)

4 viipaletta ruisleipää

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon sinappi. Jos nahkiaiset ovat tuoreita ja lämpimiä aseta ne suoraan lautaselle. Kylmät nahkiaiset lämmitetään nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla tai isompi määrä uunissa grillivastusten alla.

Laita lautaselle nokare majoneesia ja paahdettu leipä sivuun. Koristele tuoreilla yrteillä ja roseepippurilla ja nauti!

Mukava tietää:

Hiillostetut nahkiaiset on perinteisistä perinteisin herrojen herkku syksyn aikaan. Nahkiainen sopii illallisen alkupalaksi tai vaikkapa saunan jälkeen hiukopalaksi.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele