Graavilohi-tartar

Raaka-aineet:

150 g Graavia lohta

½ kpl Sitruunanmehua

½ kpl Shalotti sipulia

1 rkl Sinappia

40 g Suolakurkkua

Tillihaketta

4 tl Kaprista

Ohjeet:

Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi ja mausta kulhossa sinapilla ja sitruunan mehulla. Muotoile massasta puolipallo lautaselle ja lisää tar-tarin ympärille 1 teelusikallinen hakattua sipulia, hakattua tilliä, valutettua kaprista. Tarjotaan paahtoleivän ja voin kera.

Mukava tietää:

Graavilohesta tehty tartar on upea alkupala jolle juomaksi sopii kuiva, saksalainen riesling.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Graavilohi-tartar

Raaka-aineet:

150 g Graavia lohta

½ kpl Sitruunanmehua

½ kpl Shalotti sipulia

1 rkl Sinappia

40 g Suolakurkkua

Tillihaketta

4 tl Kaprista

Ohjeet:

Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi ja mausta kulhossa sinapilla ja sitruunan mehulla. Muotoile massasta puolipallo lautaselle ja lisää tar-tarin ympärille 1 teelusikallinen hakattua sipulia, hakattua tilliä, valutettua kaprista. Tarjotaan paahtoleivän ja voin kera.

Mukava tietää:

Graavilohesta tehty tartar on upea alkupala jolle juomaksi sopii kuiva, saksalainen riesling.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Graavilohi-tartar

Raaka-aineet:

150 g Graavia lohta

½ kpl Sitruunanmehua

½ kpl Shalotti sipulia

1 rkl Sinappia

40 g Suolakurkkua

Tillihaketta

4 tl Kaprista

Ohjeet:

Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi ja mausta kulhossa sinapilla ja sitruunan mehulla. Muotoile massasta puolipallo lautaselle ja lisää tar-tarin ympärille 1 teelusikallinen hakattua sipulia, hakattua tilliä, valutettua kaprista. Tarjotaan paahtoleivän ja voin kera.

Mukava tietää:

Graavilohesta tehty tartar on upea alkupala jolle juomaksi sopii kuiva, saksalainen riesling.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele