Espanjalainen munakas

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika, Nieria, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1/2 kg keitettyä perunaa

1 kpl keltasipulia

1,5 dl oliiviöljyä

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

250 g savulohta

1 rasia miniluumutomaattia

suolaa

mustapippuria

Ohjeet:

Kuori ja kuutio perunat ja sipuli ja freesaa paistinpannulla oliiviöljyssä. Vatkaa kananmunat rikki erillisessä kulhossa ja lisää persilja sekä suola ja pippuri. Kaada munaseos pannulle ja sekoita puulastalla kunnes rakenne alkaa kiinteytyä. Lisää paloiteltu kala ja miniluumutomaatit. Aseta kansi pannun päälle ja hauduta kypsäksi joko liedellä tai uunissa ilman kantta.

Tarjoile vihreän salaatin ja sinappisen kastikkeen kera.

Mukava tietää:

Espanjalainen munakas on ruokaisa ja savulohen tilalla voi käyttää mitä tahansa kypsää kalaa kuten savusiikaa, savunieriää tai loimutettua lohta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Espanjalainen munakas

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika, Nieria, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1/2 kg keitettyä perunaa

1 kpl keltasipulia

1,5 dl oliiviöljyä

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

250 g savulohta

1 rasia miniluumutomaattia

suolaa

mustapippuria

Ohjeet:

Kuori ja kuutio perunat ja sipuli ja freesaa paistinpannulla oliiviöljyssä. Vatkaa kananmunat rikki erillisessä kulhossa ja lisää persilja sekä suola ja pippuri. Kaada munaseos pannulle ja sekoita puulastalla kunnes rakenne alkaa kiinteytyä. Lisää paloiteltu kala ja miniluumutomaatit. Aseta kansi pannun päälle ja hauduta kypsäksi joko liedellä tai uunissa ilman kantta.

Tarjoile vihreän salaatin ja sinappisen kastikkeen kera.

Mukava tietää:

Espanjalainen munakas on ruokaisa ja savulohen tilalla voi käyttää mitä tahansa kypsää kalaa kuten savusiikaa, savunieriää tai loimutettua lohta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele

Espanjalainen munakas

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika, Nieria, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1/2 kg keitettyä perunaa

1 kpl keltasipulia

1,5 dl oliiviöljyä

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

250 g savulohta

1 rasia miniluumutomaattia

suolaa

mustapippuria

Ohjeet:

Kuori ja kuutio perunat ja sipuli ja freesaa paistinpannulla oliiviöljyssä. Vatkaa kananmunat rikki erillisessä kulhossa ja lisää persilja sekä suola ja pippuri. Kaada munaseos pannulle ja sekoita puulastalla kunnes rakenne alkaa kiinteytyä. Lisää paloiteltu kala ja miniluumutomaatit. Aseta kansi pannun päälle ja hauduta kypsäksi joko liedellä tai uunissa ilman kantta.

Tarjoile vihreän salaatin ja sinappisen kastikkeen kera.

Mukava tietää:

Espanjalainen munakas on ruokaisa ja savulohen tilalla voi käyttää mitä tahansa kypsää kalaa kuten savusiikaa, savunieriää tai loimutettua lohta.

HAE RESEPTEJÄ HAKUSANALLA:

Suosittele