Paneerattu ahven-piccata kotimaisesta kalasta | Reseptit | Hätälä

Ahven-piccata

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Parmesan-juustolla paneroitu piccata on mehevä kalaherkku. Reseptiin sopii Hätälän kotimainen ahven, siika tai kuha. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

4 kpl Hätälän ahvenfileetä, kuhafileetä tai siikafileetä
5 rkl vehnäjauhoja
1 kpl kananmunaa
120 g parmesan-juustoraastetta
2 rkl voita paistamiseen
250 g herkkusieniä
1 kpl sipulia
1 prk tomaattimurskaa

Valmistus

Poista halutessasi fileistä pystyruoto, leikkaa annospaloiksi (ahvenfileelle ei tarvitse, fileet ovat pieniä valmiiksi). Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla ja tee niille täyspaneeraus jauholla, munalla ja parmesan-juustolla.
Sulata voi paistinpannulla ja paista molemmin puolin rapeaksi. Paista toisella paistipannulla viipaloidut herkkusienet. Kuutio sipuli ja freesaa kattilassa. Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla.

Tiesitkö

Parmesaanijuuston suolaisuus kannattaa ottaa huomioon kalaa maustettaessa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *