Yrttikuorrutettu turska

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

N. 600 g Hätälän Turskaselkäfilee
Ripaus suolaa ja mustapippuria
2 kpl vaaleaa leipäviipaletta (mielellään vanhempaa)
1/2 ruukkua tuoretta persiljaa
1/2 ruukkua tuoretta timjamia
1 rkl tuoretta ruohosipulia
100 g tuorejuustoa
1 dl pistaasipähkinöitä
1/2 tl sitruunankuorta raastettuna
20 g voisulaa

Ohjeet:

1. Laita turskaselkäfilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.

2. Sekoita tehosekoittimessa vanhahkot leipäviipaleet ja yrtit hienoksi.

3. Lisää joukkoon pistaasipähkinät ja sekoita nopeasti niin, että pähkinöihin jää purutuntumaa.

4. Pese sitruuna ja raasta kuorta seoksen joukkoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita.

5. Muotoile käsin fileelle yrttipeite niin, että kalan pinta peittyy. Sivele lopuksi voisula koko matkalle.

6. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 25 minuuttia, fileen koosta riippuen.

7. Korisele tuorein yrtein ja pähkinöin. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Mukava tietää:

Tuoreet yrtit ja sitruuna tuovat mehukkaalle turskaselkäfileelle hienostuneen pirteän, keväisen maun. Loppusilauksen antaa vaalea leipä, jonka ansiosta fileen pintaan saadaan rapea kuori. Tämä herkullinen ruoka valmistuu pienellä vaivalla uunissa isommallekin pöytäseurueelle.

Suosittele

Yrttikuorrutettu turska

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

N. 600 g Hätälän Turskaselkäfilee
Ripaus suolaa ja mustapippuria
2 kpl vaaleaa leipäviipaletta (mielellään vanhempaa)
1/2 ruukkua tuoretta persiljaa
1/2 ruukkua tuoretta timjamia
1 rkl tuoretta ruohosipulia
100 g tuorejuustoa
1 dl pistaasipähkinöitä
1/2 tl sitruunankuorta raastettuna
20 g voisulaa

Ohjeet:

1. Laita turskaselkäfilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.

2. Sekoita tehosekoittimessa vanhahkot leipäviipaleet ja yrtit hienoksi.

3. Lisää joukkoon pistaasipähkinät ja sekoita nopeasti niin, että pähkinöihin jää purutuntumaa.

4. Pese sitruuna ja raasta kuorta seoksen joukkoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita.

5. Muotoile käsin fileelle yrttipeite niin, että kalan pinta peittyy. Sivele lopuksi voisula koko matkalle.

6. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 25 minuuttia, fileen koosta riippuen.

7. Korisele tuorein yrtein ja pähkinöin. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Mukava tietää:

Tuoreet yrtit ja sitruuna tuovat mehukkaalle turskaselkäfileelle hienostuneen pirteän, keväisen maun. Loppusilauksen antaa vaalea leipä, jonka ansiosta fileen pintaan saadaan rapea kuori. Tämä herkullinen ruoka valmistuu pienellä vaivalla uunissa isommallekin pöytäseurueelle.

Suosittele

Yrttikuorrutettu turska

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

N. 600 g Hätälän Turskaselkäfilee
Ripaus suolaa ja mustapippuria
2 kpl vaaleaa leipäviipaletta (mielellään vanhempaa)
1/2 ruukkua tuoretta persiljaa
1/2 ruukkua tuoretta timjamia
1 rkl tuoretta ruohosipulia
100 g tuorejuustoa
1 dl pistaasipähkinöitä
1/2 tl sitruunankuorta raastettuna
20 g voisulaa

Ohjeet:

1. Laita turskaselkäfilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.

2. Sekoita tehosekoittimessa vanhahkot leipäviipaleet ja yrtit hienoksi.

3. Lisää joukkoon pistaasipähkinät ja sekoita nopeasti niin, että pähkinöihin jää purutuntumaa.

4. Pese sitruuna ja raasta kuorta seoksen joukkoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita.

5. Muotoile käsin fileelle yrttipeite niin, että kalan pinta peittyy. Sivele lopuksi voisula koko matkalle.

6. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 25 minuuttia, fileen koosta riippuen.

7. Korisele tuorein yrtein ja pähkinöin. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Mukava tietää:

Tuoreet yrtit ja sitruuna tuovat mehukkaalle turskaselkäfileelle hienostuneen pirteän, keväisen maun. Loppusilauksen antaa vaalea leipä, jonka ansiosta fileen pintaan saadaan rapea kuori. Tämä herkullinen ruoka valmistuu pienellä vaivalla uunissa isommallekin pöytäseurueelle.

Suosittele