Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunissa kypsennetty turskaselkäfilee

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa
  • rosépippuria

Resepti:

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalapalat vuokaan selkäpuoli ylöspäin avonaisena, selkäpuolen väri on tummempi. Lisää suolaa, pippuria, sekä voinokareita kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C. Lopuksi rouhi kypsän kalan päälle rosépippuria.

Mukava tietää:

Kypsä turskaselkäfilee on kauniin valkoista, mikä kannattaa huomioida lisäkkeitä valittaessa. Valkoinen väri tuo hyvin esille lisäkkeiden mahdollisuudet.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele