Uunisiika

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

1,2 kg kokonaista siikaa

1/2 kpl purjoa

tilliä

3 rkl voita

suolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele purjo reilun kokoisiksi paloiksi ja freesaa pannulla. Täytä kala sipulilla ja lisää sisään voita.

Kääri kala folioon tiiviiksi paketiksi ja kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunisiika

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

1,2 kg kokonaista siikaa

1/2 kpl purjoa

tilliä

3 rkl voita

suolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele purjo reilun kokoisiksi paloiksi ja freesaa pannulla. Täytä kala sipulilla ja lisää sisään voita.

Kääri kala folioon tiiviiksi paketiksi ja kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunisiika

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

1,2 kg kokonaista siikaa

1/2 kpl purjoa

tilliä

3 rkl voita

suolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

Huuhtele siiat kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele purjo reilun kokoisiksi paloiksi ja freesaa pannulla. Täytä kala sipulilla ja lisää sisään voita.

Kääri kala folioon tiiviiksi paketiksi ja kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele