Uunimuikut

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

300 g Hätälän muikkuja

1 tl voita

1 keltasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl tomaattipyrettä

1/2 tl suolaa

1/4 tl chilijauhetta

1/4 mustapippuria

200 g smetanaa

nippu tuoretta persiljaa

1/2 tl chili flakes mausteseosta

Ohjeet:

1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota keltasipuli voissa pannulla.

2. Lisää joukkoon valkosipuli, tomaattipyre, suola, mustapippuri ja smetana.

3. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti, välillä sekoittaen.

4. Asettele muikut vierekkäin leivinpaperilla suojattuun vuokaan.

5. Kaada kastike päälle. Suojaa uunivuoka foliolla.

6. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia.

7. Koristele persiljalla ja ripottele chili flakeseja päälle. Tarjoile esimerkiksi muusin kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunimuikut

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

300 g Hätälän muikkuja

1 tl voita

1 keltasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl tomaattipyrettä

1/2 tl suolaa

1/4 tl chilijauhetta

1/4 mustapippuria

200 g smetanaa

nippu tuoretta persiljaa

1/2 tl chili flakes mausteseosta

Ohjeet:

1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota keltasipuli voissa pannulla.

2. Lisää joukkoon valkosipuli, tomaattipyre, suola, mustapippuri ja smetana.

3. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti, välillä sekoittaen.

4. Asettele muikut vierekkäin leivinpaperilla suojattuun vuokaan.

5. Kaada kastike päälle. Suojaa uunivuoka foliolla.

6. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia.

7. Koristele persiljalla ja ripottele chili flakeseja päälle. Tarjoile esimerkiksi muusin kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunimuikut

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

300 g Hätälän muikkuja

1 tl voita

1 keltasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl tomaattipyrettä

1/2 tl suolaa

1/4 tl chilijauhetta

1/4 mustapippuria

200 g smetanaa

nippu tuoretta persiljaa

1/2 tl chili flakes mausteseosta

Ohjeet:

1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota keltasipuli voissa pannulla.

2. Lisää joukkoon valkosipuli, tomaattipyre, suola, mustapippuri ja smetana.

3. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti, välillä sekoittaen.

4. Asettele muikut vierekkäin leivinpaperilla suojattuun vuokaan.

5. Kaada kastike päälle. Suojaa uunivuoka foliolla.

6. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia.

7. Koristele persiljalla ja ripottele chili flakeseja päälle. Tarjoile esimerkiksi muusin kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele