Uunilohi parmesanjuustolla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

1 kpl Lohi- tai kirjolohifilee

Suolaa, mustapippuria

1 nippu Basilikaa

50 g Aurinkokuivattua tomaattia

80 g Parmesan juusto raastetta

1 kpl Sipulia

1/2 sitruunan mehu

2 dl Vispikermaa

Ohjeet:

Valmista ensin kuorrutuskastike: Pilko sipuli ja kuullota se tilkassa öljyä. Lisää suikaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja basilika sekä kerma. Lisää kastikkeeseen lopuksi puolet parmesanjuustosta ja sitruunan mehu.

Aseta lohifilee sopvan kokoiseen vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit halutessasi leikata kalan valmiiksi annospaloiksi. Kaada kastike kalalle ja levitä loput juustoraasteet päälle.

Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunilohi parmesanjuustolla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

1 kpl Lohi- tai kirjolohifilee

Suolaa, mustapippuria

1 nippu Basilikaa

50 g Aurinkokuivattua tomaattia

80 g Parmesan juusto raastetta

1 kpl Sipulia

1/2 sitruunan mehu

2 dl Vispikermaa

Ohjeet:

Valmista ensin kuorrutuskastike: Pilko sipuli ja kuullota se tilkassa öljyä. Lisää suikaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja basilika sekä kerma. Lisää kastikkeeseen lopuksi puolet parmesanjuustosta ja sitruunan mehu.

Aseta lohifilee sopvan kokoiseen vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit halutessasi leikata kalan valmiiksi annospaloiksi. Kaada kastike kalalle ja levitä loput juustoraasteet päälle.

Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Uunilohi parmesanjuustolla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

1 kpl Lohi- tai kirjolohifilee

Suolaa, mustapippuria

1 nippu Basilikaa

50 g Aurinkokuivattua tomaattia

80 g Parmesan juusto raastetta

1 kpl Sipulia

1/2 sitruunan mehu

2 dl Vispikermaa

Ohjeet:

Valmista ensin kuorrutuskastike: Pilko sipuli ja kuullota se tilkassa öljyä. Lisää suikaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja basilika sekä kerma. Lisää kastikkeeseen lopuksi puolet parmesanjuustosta ja sitruunan mehu.

Aseta lohifilee sopvan kokoiseen vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit halutessasi leikata kalan valmiiksi annospaloiksi. Kaada kastike kalalle ja levitä loput juustoraasteet päälle.

Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele