Turskaselkäfilee paneroitu

Hätälä Oy

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 turskaselkäfileetä

korppujauhoa

Corn flakes -maissihiutaleita

suolaa

valkopippuria

öljyä

Resepti:

Mausta fileepalat ensin suolalla ja valkopippurilla.Sekoita korppujauho ja murskatut Corn flakes-maissihiutaleet. Pyöräytä sopivan kokoiset turskaselkäfileepalat korppujauhoseoksessa. Paista fileet öljyssä paistinpannulla keskilämmöllä. Kypsennys n. 3 min. molemmin puolin.

Mukava tietää:

Vinkki: Kalaa laitetaan pannulle 2/3 pannun alasta. Kala paistetaan valmiiksi ensin toiselta puolelta ennen kääntämistä. Käännä kala vain kerran.  kypsä kala on käsiteltävä varovasti.

Hätälän turskaselkäfilee on parasta osaa kalasta; se on täysin ruodoton, nahaton ja täyttä lihaa. Hätälän turska on MSC-sertifioitua kalaa. Hätälä hankkii turskan Pohjois-Norjan kylmistä vesistä ja tuoreista pyynneistä. Turska on vähärasvainen ja hyvin proteiinipitoinen. Selkäfilee  on monikäyttöinen raaka-aine ja helppo valmistaa.

Suosittele

Turskaselkäfilee paneroitu

Hätälä Oy

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 turskaselkäfileetä

korppujauhoa

Corn flakes -maissihiutaleita

suolaa

valkopippuria

öljyä

Resepti:

Mausta fileepalat ensin suolalla ja valkopippurilla.Sekoita korppujauho ja murskatut Corn flakes-maissihiutaleet. Pyöräytä sopivan kokoiset turskaselkäfileepalat korppujauhoseoksessa. Paista fileet öljyssä paistinpannulla keskilämmöllä. Kypsennys n. 3 min. molemmin puolin.

Mukava tietää:

Vinkki: Kalaa laitetaan pannulle 2/3 pannun alasta. Kala paistetaan valmiiksi ensin toiselta puolelta ennen kääntämistä. Käännä kala vain kerran.  kypsä kala on käsiteltävä varovasti.

Hätälän turskaselkäfilee on parasta osaa kalasta; se on täysin ruodoton, nahaton ja täyttä lihaa. Hätälän turska on MSC-sertifioitua kalaa. Hätälä hankkii turskan Pohjois-Norjan kylmistä vesistä ja tuoreista pyynneistä. Turska on vähärasvainen ja hyvin proteiinipitoinen. Selkäfilee  on monikäyttöinen raaka-aine ja helppo valmistaa.

Suosittele

Turskaselkäfilee paneroitu

Hätälä Oy

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 turskaselkäfileetä

korppujauhoa

Corn flakes -maissihiutaleita

suolaa

valkopippuria

öljyä

Resepti:

Mausta fileepalat ensin suolalla ja valkopippurilla.Sekoita korppujauho ja murskatut Corn flakes-maissihiutaleet. Pyöräytä sopivan kokoiset turskaselkäfileepalat korppujauhoseoksessa. Paista fileet öljyssä paistinpannulla keskilämmöllä. Kypsennys n. 3 min. molemmin puolin.

Mukava tietää:

Vinkki: Kalaa laitetaan pannulle 2/3 pannun alasta. Kala paistetaan valmiiksi ensin toiselta puolelta ennen kääntämistä. Käännä kala vain kerran.  kypsä kala on käsiteltävä varovasti.

Hätälän turskaselkäfilee on parasta osaa kalasta; se on täysin ruodoton, nahaton ja täyttä lihaa. Hätälän turska on MSC-sertifioitua kalaa. Hätälä hankkii turskan Pohjois-Norjan kylmistä vesistä ja tuoreista pyynneistä. Turska on vähärasvainen ja hyvin proteiinipitoinen. Selkäfilee  on monikäyttöinen raaka-aine ja helppo valmistaa.

Suosittele