Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Turskaselkäfilee paistettu

Hätälä Oy

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Resepti:

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Laita kala pannulle selkäpuoli alaspäin, selkäpuolen väri on tummempi. Käännä kala vain kerran, vasta kun toinen puoli on kypsynyt, estääksesi kalan hajoamisen. Lisää mausteet.

Mukava tietää:

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele