Turskapihvit

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

Pihvit:

500 g turskafileetä

2 kpl kananmunaa

1 tl suolaa

3 rkl sipulihaketta

2 rkl vehnäjauhoja

kulutusmaitoa

voita ja öljyä paistamiseen

Remoulade kastike:

1 dl majoneesia

1/3 dl kermaviiliä

1 rkl sipulihaketta

2 rkl suolakurkkua

1 rkl persilja silppua

2 rkl porkkanaa raastettuna

sokeria maun mukaan

Ohjeet:

Paloittele kala reilun kokoisiksi paloiksi ja lataa kala, kananmuna, sipuli ja jauhot tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen. Lisää maitoa kunnes seos saavuttaa sopivan rakenteen ja kiinteyden. Anna massan levätä jääkaapissa noin tunti. Sulata voi paistinpannulla öljyn kanssa. Pyörittele massasta palloja ja paina ne pannulla pihveiksi. Paista pari minuuttia puolellaan ja loppu kypsennä uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita remuladen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Suosittele

Turskapihvit

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

Pihvit:

500 g turskafileetä

2 kpl kananmunaa

1 tl suolaa

3 rkl sipulihaketta

2 rkl vehnäjauhoja

kulutusmaitoa

voita ja öljyä paistamiseen

Remoulade kastike:

1 dl majoneesia

1/3 dl kermaviiliä

1 rkl sipulihaketta

2 rkl suolakurkkua

1 rkl persilja silppua

2 rkl porkkanaa raastettuna

sokeria maun mukaan

Ohjeet:

Paloittele kala reilun kokoisiksi paloiksi ja lataa kala, kananmuna, sipuli ja jauhot tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen. Lisää maitoa kunnes seos saavuttaa sopivan rakenteen ja kiinteyden. Anna massan levätä jääkaapissa noin tunti. Sulata voi paistinpannulla öljyn kanssa. Pyörittele massasta palloja ja paina ne pannulla pihveiksi. Paista pari minuuttia puolellaan ja loppu kypsennä uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita remuladen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Suosittele

Turskapihvit

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

Pihvit:

500 g turskafileetä

2 kpl kananmunaa

1 tl suolaa

3 rkl sipulihaketta

2 rkl vehnäjauhoja

kulutusmaitoa

voita ja öljyä paistamiseen

Remoulade kastike:

1 dl majoneesia

1/3 dl kermaviiliä

1 rkl sipulihaketta

2 rkl suolakurkkua

1 rkl persilja silppua

2 rkl porkkanaa raastettuna

sokeria maun mukaan

Ohjeet:

Paloittele kala reilun kokoisiksi paloiksi ja lataa kala, kananmuna, sipuli ja jauhot tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen. Lisää maitoa kunnes seos saavuttaa sopivan rakenteen ja kiinteyden. Anna massan levätä jääkaapissa noin tunti. Sulata voi paistinpannulla öljyn kanssa. Pyörittele massasta palloja ja paina ne pannulla pihveiksi. Paista pari minuuttia puolellaan ja loppu kypsennä uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita remuladen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Suosittele