Turskaa ja chorizo-makkaraa

Mikko Karvonen, Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

800g Hätälän turskanselkäfileetä

3 rkl öljyä

suolaa ja pippuria

1 tl sitruunan kuorta raastettuna

4 rkl pinjansiementä

200g chorizo- makkaraa

Ohjeet:

Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa turskanselkäfileet ja paloittele sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Paista paloihin kaunis paistoväri ja mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella. Kuumenna uuni noin 140 °C  ja loppukypsennä kala uunissa 10 – 15 minuuttia.

Paloittele chorizo makkara ja paista ne pannulla yhdessä pinjansiementen kassa. Nosta kalat uunista lautaselle tai vadille ja lusikoi makkarat ja pinjansiemenet kalan päälle.

Mukava tietää:

Paistetun turskan kanssa sopii hyvin mukulaselleri-perunasose sekä höyrytetyt porkkanat.

Suosittele

Turskaa ja chorizo-makkaraa

Mikko Karvonen, Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

800g Hätälän turskanselkäfileetä

3 rkl öljyä

suolaa ja pippuria

1 tl sitruunan kuorta raastettuna

4 rkl pinjansiementä

200g chorizo- makkaraa

Ohjeet:

Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa turskanselkäfileet ja paloittele sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Paista paloihin kaunis paistoväri ja mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella. Kuumenna uuni noin 140 °C  ja loppukypsennä kala uunissa 10 – 15 minuuttia.

Paloittele chorizo makkara ja paista ne pannulla yhdessä pinjansiementen kassa. Nosta kalat uunista lautaselle tai vadille ja lusikoi makkarat ja pinjansiemenet kalan päälle.

Mukava tietää:

Paistetun turskan kanssa sopii hyvin mukulaselleri-perunasose sekä höyrytetyt porkkanat.

Suosittele

Turskaa ja chorizo-makkaraa

Mikko Karvonen, Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Turska

Raaka-aineet:

800g Hätälän turskanselkäfileetä

3 rkl öljyä

suolaa ja pippuria

1 tl sitruunan kuorta raastettuna

4 rkl pinjansiementä

200g chorizo- makkaraa

Ohjeet:

Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa turskanselkäfileet ja paloittele sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Paista paloihin kaunis paistoväri ja mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella. Kuumenna uuni noin 140 °C  ja loppukypsennä kala uunissa 10 – 15 minuuttia.

Paloittele chorizo makkara ja paista ne pannulla yhdessä pinjansiementen kassa. Nosta kalat uunista lautaselle tai vadille ja lusikoi makkarat ja pinjansiemenet kalan päälle.

Mukava tietää:

Paistetun turskan kanssa sopii hyvin mukulaselleri-perunasose sekä höyrytetyt porkkanat.

Suosittele