Tee-uppograavattua graavilohta | Reseptit | Hätälä Oy

Tee-uppograavattua lohta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Kokeile tee-uppograavattua lohta! Se on nopea ja helppo kalaruoka, joka tuo varmasti uusia makuelämyksiä graavilohen ystäville.

Ainekset

Valmistusaika: 30 min + marinointi 12 h

300 g Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä

½ l vettä

100 g suolaa

50 g/3 rkl sokeria

mausteeksi tilliä ja sitruunan kuorta

2 rkl teen lehtiä

Valmistus

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata siihen sokeri ja suola. Lisää myös teen lehdet ja anna jäähtyä.

Poista kalasta mahdolliset ruodot ja kaada jäähtynyt mausteliemi kalan päälle.

Anna maustua jääkaapissa vähintään 12 tuntia.

Kommentit

  1. Sirpa
    16.12.2021 klo 09:36

    Kokeiltu. Hienostunut maku.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *