Tee-uppograavattua lohta

Mikko Karvonen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

Valmistusaika: 30 min + marinointi 12 h

300 g Lohifileetä

½ l vettä

100 g suolaa

50 g/3rkl sokeria

mausteeksi tilliä ja sitruunan kuorta

2 rkl teen lehtiä

Resepti:

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata siihen sokeri ja suola. Lisää myös teen lehdet ja anna jäähtyä. Poista kalasta mahdolliset ruodot ja kaada jäähtynyt mausteliemi kalan päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 12 tuntia.

Suosittele

Tee-uppograavattua lohta

Mikko Karvonen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

Valmistusaika: 30 min + marinointi 12 h

300 g Lohifileetä

½ l vettä

100 g suolaa

50 g/3rkl sokeria

mausteeksi tilliä ja sitruunan kuorta

2 rkl teen lehtiä

Resepti:

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata siihen sokeri ja suola. Lisää myös teen lehdet ja anna jäähtyä. Poista kalasta mahdolliset ruodot ja kaada jäähtynyt mausteliemi kalan päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 12 tuntia.

Suosittele

Tee-uppograavattua lohta

Mikko Karvonen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

Valmistusaika: 30 min + marinointi 12 h

300 g Lohifileetä

½ l vettä

100 g suolaa

50 g/3rkl sokeria

mausteeksi tilliä ja sitruunan kuorta

2 rkl teen lehtiä

Resepti:

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata siihen sokeri ja suola. Lisää myös teen lehdet ja anna jäähtyä. Poista kalasta mahdolliset ruodot ja kaada jäähtynyt mausteliemi kalan päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 12 tuntia.

Suosittele