Sitrus-Lohikeitto

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g lohikuutiota

150 g katkarapuja

1 pss isoja keittojuureksia (pakaste)

1 kpl sipuli

1 tl sitruunaruohotahna

1 l vettä

1 kpl kalaliemikuutio

2 rkl rypsiöljyä

1 kpl laakerinlehti

½ ruukkua korianteria

Ohjeet:

Kuutio sipuli ja kuullota se yhdessä sitruunaruohon kanssa öljyssä. Lisää vesi ja liemikuutio sekä keittojuurekset ja laakerinlehti. Keitä pari minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja katkaravut. Hauduta varovasti kypsäksi.

Annostele keitto lautaselle ja koristele korianterilla.

Suosittele

Sitrus-Lohikeitto

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g lohikuutiota

150 g katkarapuja

1 pss isoja keittojuureksia (pakaste)

1 kpl sipuli

1 tl sitruunaruohotahna

1 l vettä

1 kpl kalaliemikuutio

2 rkl rypsiöljyä

1 kpl laakerinlehti

½ ruukkua korianteria

Ohjeet:

Kuutio sipuli ja kuullota se yhdessä sitruunaruohon kanssa öljyssä. Lisää vesi ja liemikuutio sekä keittojuurekset ja laakerinlehti. Keitä pari minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja katkaravut. Hauduta varovasti kypsäksi.

Annostele keitto lautaselle ja koristele korianterilla.

Suosittele

Sitrus-Lohikeitto

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g lohikuutiota

150 g katkarapuja

1 pss isoja keittojuureksia (pakaste)

1 kpl sipuli

1 tl sitruunaruohotahna

1 l vettä

1 kpl kalaliemikuutio

2 rkl rypsiöljyä

1 kpl laakerinlehti

½ ruukkua korianteria

Ohjeet:

Kuutio sipuli ja kuullota se yhdessä sitruunaruohon kanssa öljyssä. Lisää vesi ja liemikuutio sekä keittojuurekset ja laakerinlehti. Keitä pari minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja katkaravut. Hauduta varovasti kypsäksi.

Annostele keitto lautaselle ja koristele korianterilla.

Suosittele