Silakkapihvi-Paistetut sinappisilakat

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

1 kg Silakkafileetä tai kokonaista silakkaa

2 kpl Kananmunaa

2 dl Kermaa

1 rkl Sinappia

Ruisjauhoja leivitykseen

Suolaa

100 g Voita paistamiseen

1 rkl Öljyä paistamiseen

Ohjeet:

Jos silakka on kokonaista, perkaa se ja poista selkäruoto myös fileestä. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja kuivaa paperilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Tee mausteseos munista, kermasta ja sinapista. Sekoita suola ja ruisjauhot. Kasta fileet ensin muna-sinappi-kermaseokseen ja sitten leivitä kalat ruisjauhoissa. Paista kalat kuumalla pannulla rapeiksi, jossa on sulatettu öljy ja voi.

Tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kera.

Suosittele

Silakkapihvi-Paistetut sinappisilakat

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

1 kg Silakkafileetä tai kokonaista silakkaa

2 kpl Kananmunaa

2 dl Kermaa

1 rkl Sinappia

Ruisjauhoja leivitykseen

Suolaa

100 g Voita paistamiseen

1 rkl Öljyä paistamiseen

Ohjeet:

Jos silakka on kokonaista, perkaa se ja poista selkäruoto myös fileestä. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja kuivaa paperilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Tee mausteseos munista, kermasta ja sinapista. Sekoita suola ja ruisjauhot. Kasta fileet ensin muna-sinappi-kermaseokseen ja sitten leivitä kalat ruisjauhoissa. Paista kalat kuumalla pannulla rapeiksi, jossa on sulatettu öljy ja voi.

Tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kera.

Suosittele

Silakkapihvi-Paistetut sinappisilakat

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Silakka

Raaka-aineet:

1 kg Silakkafileetä tai kokonaista silakkaa

2 kpl Kananmunaa

2 dl Kermaa

1 rkl Sinappia

Ruisjauhoja leivitykseen

Suolaa

100 g Voita paistamiseen

1 rkl Öljyä paistamiseen

Ohjeet:

Jos silakka on kokonaista, perkaa se ja poista selkäruoto myös fileestä. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja kuivaa paperilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Tee mausteseos munista, kermasta ja sinapista. Sekoita suola ja ruisjauhot. Kasta fileet ensin muna-sinappi-kermaseokseen ja sitten leivitä kalat ruisjauhoissa. Paista kalat kuumalla pannulla rapeiksi, jossa on sulatettu öljy ja voi.

Tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kera.

Suosittele