Siikasalaatti

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • vihreää salaattia (lollo, rosso, rucola tai jääsalaatti)
  • tuorekurkkua
  • paprikaa
  • kirsikkatomaattia
  • porkkana
  • palajuustoa (edam tai kevyesti savunmakuinen juusto)
  • oliiviöljy
  • suolaa ja pippuria
  • Hätälän savu- tai hiilisiikaa

Ohjeet:

Kevyeen salaattiin saa mukavasti tuhtiutta lisäämällä siihen kalaa. Nosta ensin savusiikaa tai hiilisiikaa jääkaapista huoneenlämpöön. Huoneenlämpöisessä kalassa on enemmän makua kuin jääkaappikylmässä.

Revi salaatti tarjoiluastiaan, älä käytä veistä. Suikaloi mukaan kurkkua, paprikaa ja tomaattia. Raasta tai suikaloi porkkanaa sekaan. Kuutioi sitten tuhti pala juustoa pieniksi kuutioiksi. Lisää salaattiin hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ainekset keskenään. Paloittele savustettu tai hiillostettu siika ja lisää viimeisenä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikasalaatti

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • vihreää salaattia (lollo, rosso, rucola tai jääsalaatti)
  • tuorekurkkua
  • paprikaa
  • kirsikkatomaattia
  • porkkana
  • palajuustoa (edam tai kevyesti savunmakuinen juusto)
  • oliiviöljy
  • suolaa ja pippuria
  • Hätälän savu- tai hiilisiikaa

Ohjeet:

Kevyeen salaattiin saa mukavasti tuhtiutta lisäämällä siihen kalaa. Nosta ensin savusiikaa tai hiilisiikaa jääkaapista huoneenlämpöön. Huoneenlämpöisessä kalassa on enemmän makua kuin jääkaappikylmässä.

Revi salaatti tarjoiluastiaan, älä käytä veistä. Suikaloi mukaan kurkkua, paprikaa ja tomaattia. Raasta tai suikaloi porkkanaa sekaan. Kuutioi sitten tuhti pala juustoa pieniksi kuutioiksi. Lisää salaattiin hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ainekset keskenään. Paloittele savustettu tai hiillostettu siika ja lisää viimeisenä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikasalaatti

Hätälä Oy

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • vihreää salaattia (lollo, rosso, rucola tai jääsalaatti)
  • tuorekurkkua
  • paprikaa
  • kirsikkatomaattia
  • porkkana
  • palajuustoa (edam tai kevyesti savunmakuinen juusto)
  • oliiviöljy
  • suolaa ja pippuria
  • Hätälän savu- tai hiilisiikaa

Ohjeet:

Kevyeen salaattiin saa mukavasti tuhtiutta lisäämällä siihen kalaa. Nosta ensin savusiikaa tai hiilisiikaa jääkaapista huoneenlämpöön. Huoneenlämpöisessä kalassa on enemmän makua kuin jääkaappikylmässä.

Revi salaatti tarjoiluastiaan, älä käytä veistä. Suikaloi mukaan kurkkua, paprikaa ja tomaattia. Raasta tai suikaloi porkkanaa sekaan. Kuutioi sitten tuhti pala juustoa pieniksi kuutioiksi. Lisää salaattiin hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ainekset keskenään. Paloittele savustettu tai hiillostettu siika ja lisää viimeisenä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele