Siikakeitto

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

600 g Hätälän siikafilee
40 g voita
500 g kuorittua perunaa
2 kpl isoa porkkanaa
1 kpl sipulia
100 g sokeriherneitä
8 dl vettä
1 laakerinlehti
5 maustepippuria
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
1 rkl tuoretta tilliä
1 rkl tuoretta ruohosipulia

Ohjeet:

1. Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Paloittele ne tasakokoiseksi.
2. Hienonna yrtit ja puolita herneenpalot. Sulata puolet voista kattilassa.
3. Lisää sipuli, perunat ja porkkanat kattilaan.
4. Freesaa kasviksia muutama minuutti, koko ajan sekoitellen.
5. Lisää vesi, laakerinlehti ja maustepippurit joukkoon. Anna hautua keskilämmöllä puolikypsäksi.
6. Laita herneenpalot ja yrtit joukkoon. Kypsennä keitto ja ota pois levyltä.
7. Leikkaa siikafileet pienemmiksi paloiksi. Kuumenna pannu ja lisää loppu voi.
8. Asettele fileet nahkapuoli alaspäin pannulle. Paista kypsäksi. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
9. Annostele keitto lautaselle. Nosta muutama paistettu siikafilee keiton päälle.
10. Koristele tuorein yrtein ja nauti.

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikakeitto

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

600 g Hätälän siikafilee
40 g voita
500 g kuorittua perunaa
2 kpl isoa porkkanaa
1 kpl sipulia
100 g sokeriherneitä
8 dl vettä
1 laakerinlehti
5 maustepippuria
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
1 rkl tuoretta tilliä
1 rkl tuoretta ruohosipulia

Ohjeet:

1. Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Paloittele ne tasakokoiseksi.
2. Hienonna yrtit ja puolita herneenpalot. Sulata puolet voista kattilassa.
3. Lisää sipuli, perunat ja porkkanat kattilaan.
4. Freesaa kasviksia muutama minuutti, koko ajan sekoitellen.
5. Lisää vesi, laakerinlehti ja maustepippurit joukkoon. Anna hautua keskilämmöllä puolikypsäksi.
6. Laita herneenpalot ja yrtit joukkoon. Kypsennä keitto ja ota pois levyltä.
7. Leikkaa siikafileet pienemmiksi paloiksi. Kuumenna pannu ja lisää loppu voi.
8. Asettele fileet nahkapuoli alaspäin pannulle. Paista kypsäksi. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
9. Annostele keitto lautaselle. Nosta muutama paistettu siikafilee keiton päälle.
10. Koristele tuorein yrtein ja nauti.

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikakeitto

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Raaka-aineet:

600 g Hätälän siikafilee
40 g voita
500 g kuorittua perunaa
2 kpl isoa porkkanaa
1 kpl sipulia
100 g sokeriherneitä
8 dl vettä
1 laakerinlehti
5 maustepippuria
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
1 rkl tuoretta tilliä
1 rkl tuoretta ruohosipulia

Ohjeet:

1. Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Paloittele ne tasakokoiseksi.
2. Hienonna yrtit ja puolita herneenpalot. Sulata puolet voista kattilassa.
3. Lisää sipuli, perunat ja porkkanat kattilaan.
4. Freesaa kasviksia muutama minuutti, koko ajan sekoitellen.
5. Lisää vesi, laakerinlehti ja maustepippurit joukkoon. Anna hautua keskilämmöllä puolikypsäksi.
6. Laita herneenpalot ja yrtit joukkoon. Kypsennä keitto ja ota pois levyltä.
7. Leikkaa siikafileet pienemmiksi paloiksi. Kuumenna pannu ja lisää loppu voi.
8. Asettele fileet nahkapuoli alaspäin pannulle. Paista kypsäksi. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
9. Annostele keitto lautaselle. Nosta muutama paistettu siikafilee keiton päälle.
10. Koristele tuorein yrtein ja nauti.

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele