Siikafilee remouladekastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

5 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän siikafileetä
  • 1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa
  • 2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi
  • ½ salottisipulia hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.
  • 1 rkl valutettua kaprista
  • hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Paista kalafilee pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kastikkeen valmistus: Lisää kaikki pieneksi pilkotut ainekset majoneesin (ja ranskankerman) sekaan. Anna maustua jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. Sopii tarjottavaksi keitettyjen perunoiden
kera.

Mukava tietää:

Resepti sopii myös ahven- ja kuhafileille.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikafilee remouladekastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

5 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän siikafileetä
  • 1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa
  • 2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi
  • ½ salottisipulia hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.
  • 1 rkl valutettua kaprista
  • hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Paista kalafilee pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kastikkeen valmistus: Lisää kaikki pieneksi pilkotut ainekset majoneesin (ja ranskankerman) sekaan. Anna maustua jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. Sopii tarjottavaksi keitettyjen perunoiden
kera.

Mukava tietää:

Resepti sopii myös ahven- ja kuhafileille.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Siikafilee remouladekastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

5 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven, Kuha

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän siikafileetä
  • 1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa
  • 2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi
  • ½ salottisipulia hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.
  • 1 rkl valutettua kaprista
  • hieman anjoviksen lientä

Ohjeet:

Paista kalafilee pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kastikkeen valmistus: Lisää kaikki pieneksi pilkotut ainekset majoneesin (ja ranskankerman) sekaan. Anna maustua jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. Sopii tarjottavaksi keitettyjen perunoiden
kera.

Mukava tietää:

Resepti sopii myös ahven- ja kuhafileille.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele