Savusiikabruschetta

Keittiömestari Aki Wahlman

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 400 g savusiikaa
  • 100 g mozzarella-juustoa
  • 200 g salaattia
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 - 2 luumutomaattia
  • 50 g kesäkurpitsaa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 rkl pinjansimeniä
  • suolaa
  • valkosipulia
  • mustapippuria

Ohjeet:

Hiero leivän pintaa puolitetulla valkosipulin kynnellä, kostuta öljyllä ja paista kuumalla pannulla nopeasti. Revi pesty ja kuivattu salaatti isoiksi paloiksi. Leikkaa tomaatista lohkoja ja kesäkurpitsasta ohuita viipaleita. Lisää joukkoon suolaa, mustapippuria ja hieman öljyä, sekoita ja laita leivän päälle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla. Koristele pinjansiemenillä. Leikkaa mozzarella puoliksi ja irrota savusiiasta iso pala. Laita molemmat tarjolle salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savusiikabruschetta

Keittiömestari Aki Wahlman

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 400 g savusiikaa
  • 100 g mozzarella-juustoa
  • 200 g salaattia
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 - 2 luumutomaattia
  • 50 g kesäkurpitsaa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 rkl pinjansimeniä
  • suolaa
  • valkosipulia
  • mustapippuria

Ohjeet:

Hiero leivän pintaa puolitetulla valkosipulin kynnellä, kostuta öljyllä ja paista kuumalla pannulla nopeasti. Revi pesty ja kuivattu salaatti isoiksi paloiksi. Leikkaa tomaatista lohkoja ja kesäkurpitsasta ohuita viipaleita. Lisää joukkoon suolaa, mustapippuria ja hieman öljyä, sekoita ja laita leivän päälle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla. Koristele pinjansiemenillä. Leikkaa mozzarella puoliksi ja irrota savusiiasta iso pala. Laita molemmat tarjolle salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savusiikabruschetta

Keittiömestari Aki Wahlman

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Ahven

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 400 g savusiikaa
  • 100 g mozzarella-juustoa
  • 200 g salaattia
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 - 2 luumutomaattia
  • 50 g kesäkurpitsaa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 rkl pinjansimeniä
  • suolaa
  • valkosipulia
  • mustapippuria

Ohjeet:

Hiero leivän pintaa puolitetulla valkosipulin kynnellä, kostuta öljyllä ja paista kuumalla pannulla nopeasti. Revi pesty ja kuivattu salaatti isoiksi paloiksi. Leikkaa tomaatista lohkoja ja kesäkurpitsasta ohuita viipaleita. Lisää joukkoon suolaa, mustapippuria ja hieman öljyä, sekoita ja laita leivän päälle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla. Koristele pinjansiemenillä. Leikkaa mozzarella puoliksi ja irrota savusiiasta iso pala. Laita molemmat tarjolle salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele