Savusiialla täytetyt tomaatit

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 6 kpl isoja grillitomaatteja
  • 200g Kalavalmis savusiikaa
  • 50g mätitahnaa
  • 100g tuorejuustoa
  • pinnalle juustoraastetta

Ohjeet:

Leikkaa tomaateista noin 1/10 osa hatuksi. Koverra kahvilusikalla sisukset pois. Sekoita tomaattien sisusten joukkoon pilkottu savusiika, tuorejuusto ja mätitahna. Ripottele päälle juustoa. Paista täytetty tomaatti ja "hattu" uunissa noin 10 minuuttia 225 asteessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savusiialla täytetyt tomaatit

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 6 kpl isoja grillitomaatteja
  • 200g Kalavalmis savusiikaa
  • 50g mätitahnaa
  • 100g tuorejuustoa
  • pinnalle juustoraastetta

Ohjeet:

Leikkaa tomaateista noin 1/10 osa hatuksi. Koverra kahvilusikalla sisukset pois. Sekoita tomaattien sisusten joukkoon pilkottu savusiika, tuorejuusto ja mätitahna. Ripottele päälle juustoa. Paista täytetty tomaatti ja "hattu" uunissa noin 10 minuuttia 225 asteessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savusiialla täytetyt tomaatit

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 6 kpl isoja grillitomaatteja
  • 200g Kalavalmis savusiikaa
  • 50g mätitahnaa
  • 100g tuorejuustoa
  • pinnalle juustoraastetta

Ohjeet:

Leikkaa tomaateista noin 1/10 osa hatuksi. Koverra kahvilusikalla sisukset pois. Sekoita tomaattien sisusten joukkoon pilkottu savusiika, tuorejuusto ja mätitahna. Ripottele päälle juustoa. Paista täytetty tomaatti ja "hattu" uunissa noin 10 minuuttia 225 asteessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele